Konu
:
Ferhat Tunç - Zorbacı Kemalizm
Tekil Mesaj gösterimi
10-29-2011, 02:16
#
2
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Mavera
Nickli Üyeden Alıntı
o konu cok tartisilir nedense elimizde bir kac resmi, görüntü ve haber disinda kesin deliller yok..
ben cok merak ediyorum ahmet kaya sempazitandida neden o malum geceden sonra bunlar ortaya serildi neden o geceden sonra bir linc kampanyasi yapildi yani öncesinde sempazitan degilmiydi..
ben ahmet kayanin özgürlükcü yanini, demokratligini ve 28 subatta dindar gecinenler sus pusken dogrulari haykirmasini sevdim tabiki o beni benden alan türkülerini saymazsak..
Konu Ahmet Kaya degil...yalnizca bir örnek babinda, Ferhat Tunc gibi ayni konumda olduklari icin zikrettim.
Fakat madem sözü acildi fikrimi yazayim.
Bence bu konu tartisilmaz.
Ahmet Kaya, o malum gece dedigin tarihten cok önceleride bir pkk sempatizaniydi...Adam " kadinlar daglara daglara" diye türkü bile söylüyor...ama örgütün siddet yanlisi tutumunu her zaman benimsemedigi bir gercektir ve tartisilirsa bu nokta tartisilabilir.
Avrupada Ahmet Kayanin katildigi festivaller ve konserler belli...o görüntüler yalnizca buzdaginin görünen ve görünmek istenilen yüzüdür...adamin med tv deki katilimi var...peki bu kanal kimin kanali
...yani uzunca yazmak istemiyorum...biraz görmek isteyen göz görür diyelim...
Ortada hicbirsey olmasa bile apoya özlem duyan bir adam pkk sempatizani degilde nedir?
Bir Türk ciksa deseki...Türküm köküne kadar...aninda fasist ilan edilir.
Adam avazina kadar Kürdüm köküne kadar diyorda hala bizim ahiler sevmekten bahsediyor...ha diyemezmi?...elbette der....lakin kürüdm dedikten sonra apoyu özledim demesi resmen kürd fasistligi yapipta, apo sloganina alet etmesidir...iste buna saygi duyamam.
BeldeiTAYYIBe
Açık Profil bilgileri
BeldeiTAYYIBe nickli üyeye özel mesaj gönderin
BeldeiTAYYIBe - Daha fazla Mesajını bul