Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-15-2011, 18:49   #8
Kullanıcı Adı
EZEL
Yahu fantezi kurmayın hikaye anlatmayın İran İsraile zarar verebilirmi ? En fazla füze yollar onlarıda İsrail patroitlerle filan çoğunu düşür peki İsrail İrana ne yapar ? Bütün hava kuvvetlerini , füze rampalarını havada ve karada yok eder çünkü İranın bunu engelleyecek hava savunma sistemi ağı yok Havada kaybettiğin için karadada kazanamazsın belki kaybetmezsin ama çok fazla kayıp verirsin ben burda neden bir şey yapamazı sebepleri ile anlatıyorum h sizde karşı düşüncelerini benim gibi anlatında anlayayım

Alıntı:
Sevban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O biraz sıkar, daha hamasın füze atmasını engelleyemiyor...
Duvar ördü yine baş edemedi...
İsrailin en başarılı olduğu nokta propagandadır, o da açıklamalarınızdan belli oluyor zaten... Bu kadar karamsar olmayın nice güçlü ordular halis imanlı müslüman ordularının karşısında duman olmuşlardır,sayılarının üstün olmasına rağmen.
Ve tarih tekerrürden ibarettir,ALLAH inanlarla beraberdir, baştan yenilgiyi kaybedenlerle değil...
Türkiyede PKK ile uğraşıyor bu PKK'nın Türkiyeyi dize getirdiği anlamına gelmez İsrail şunu engelleyemiyor bunu engelleyemiyoru bilmem ama İsrail canı istediği zaman Filistine ilaç bile sokturmuyor yeri geldimmi bomba yağdırıyor Allah beraberde sende tedbirini alacaksın yoksa Allah beraberdir deyip yatarsan Filistin gibi Mısır gibi olursun

Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amerika, Saddamlı Irak'ı bile 2 saatte darmadağın edemedi. O günlerde yaşananları tekrar hatırlatmaya gerek var mı?
Hatırlatmaya gerek yok Amerika geldi elini kolunu sallaya sallaya Iraka girdi Saddamı innndire gandi yaptı Irak ORDUSU amerikanın karşısına bile çıkamadı ..

Konu EZEL tarafından (11-15-2011 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla