Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-20-2011, 02:14   #6
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Çözülsün her partide bu etnik kökenden milletvekili var.

Dil mi dil ? Radyo tv kanalı her platformda özgürce konuşuluyor. Mecliste bile ( Onaylamıyorum mecliste konuşulmasını )

Yatırım mı yatırım ? Tüm girişimcilik platformları, İş adamları düzenlemiş olduğu toplantılar. Hatta İstanbul'da tüm üst düzel insanlar bu etnik kökenden.

Geçen İstanbul'a bir toplantıya gitmiştim. İstanbulda dönen paraların %60 kürt kardeşlerimizin elinde.

Yardım mı yardım. Van depremi sonrası, yapılan yardımlar. Bu deprem başka bir etnik kökenin yoğun olarak yaşadığı bir yerde meydana gelmiş olsaydı, gerek basın, gerek milletvekilleri, gerekse sivil toplum kuruluşları bu kadar üsttüne düşerlermiydi.

Hatta bu konu ile alakalı küçük bir hatıramı da paylaşayım. Bir lojistik firmasında muhasebe departmanında çalışan arkadaşım. Patronun emriyle Van'a yapılan yardımların ücretsiz olarak gönderilmesini istiyor. Arkadaşım o yöreninin insanları ile iletişim sorunu yaşamasın diye kürt kökenli fakat 15-20 seneden veri İstanbul'da ikamet eden bir şöförü bu yardımların götürülmesi konusunda görevlendiriyor. Ve şöför yola çıktıktan sonra araç yağmalanır, bir takım hoş olmayan olaylar yaşanır. Ve şöför eğer bir daha böyle görev verilirse işe bırakmak istediğini söyler. Gerisini siz düşünün.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla