Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-25-2011, 13:05   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
mustafanın yazısını okudumda yok böyle cahillik aradaş.
Bir yandan chpnin ne yaptığını bilmeyen başkanı başbakanın sunduğu belgeleri doğruluyor hatta okudum diyor,ama mustafa mutlu gibi hödüklerde 'sözde belge'diyor.
Bu yetmiyormuş gibi Üstada dil uzatıp kendince aklamaya çalışıyor,belki de emir böyle gelmiştir.

Üstad kumarmaz ise,sözüne güvenilmiyorsa,alkolik atatürk ne ayak ? Bunu da yazar umarım ki 'vay adammış' diyelim.Yazamazsa ki yazamaz sipariş üzerine yazı yazanlardan kendisi,karı olduğunun göstergesidir.Kendisine ait masa bile yoktur gazete binasında,bi müdürün masasının,bir yayın yönetmeninin,bir patronun masasının altlarında dolaşıyordur büyük ihtimal.

Alıntı:
Malum üstadımızın gençliğinde daha doğrusu kısa bir döneminde yanlışları olmuş. Daha sonra hidayet yolunu görünce elini ayağını çekmiş.Bir gün bir gazeteci üstadın acı geçmişini ona hatırlatarak yere vurmaya çalışmış.

"Efendim sizin gençlik yıllarınızda böyle yanlışlarınız oldu şimdi ne oldu da hidayete erdiniz,geçmişinizi ne çabuk unuttunuz ? demiş.

Üstad burda mührünü basıyor;
"Ben geçmişimi dürdüm,büktüm ve kaldırıp çöpe attım,bu çöpleri ise ancak Kediler ve Köpekler karıştırır....!"