Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-25-2011, 16:39   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Arkadaş,bu kk diyelim ki haklı,haklı olan birisi çıkıp 'başbakan ermeni bilmem neysi gibi konuşuyor'' demz,''piskologa gitsin'' demez,''hain gibi konuşuyor'' demez.Ha bunu der ama ne zaman der ? Haklılığını ispat eder öyle der. Ama bunu amacı,işin başını çektiği için mecburen susamaz,mecbur konuşacak,konuşuyor ama saçmalamaktan geri kalmıyor,laf ebeliği yapıyor kelime oyunu oynuyor ağız dalaşı batlatma çabasında sonra olayın üstünü örtmek derdinde.

Haklıysa bir kişi,haklılığını ispat eder sorna ne derse der hatta alay bile eder kimse bir şey diyemez hatta 'vay be kemoşa bak kendini akladı' denir ama yok bu da,zaten şimdiye akdar da hiç olmadı,olmadığı için %26 oy aldı,yine susmaması gerektiği için çıktı ekran başına 'başarı'' dedi,bende bir yerlimle güldüm hala gülme ifadesi var bir yerlerimde.

Hem fitne yapıyor halkı birbirine kırdırıyor diyor,hem bu tartışmanın başbakanın açtığını söylüyorlar,hemde arşivin açılmasını yani daha derinelre inilmesi gerektiğini söylüyor.

Ulen geçen grup toplatısında ''başbakan olucam'' dedi,başbakanlık arşivi açıkmış gidilebilirmiş,git bak hem ayakların başbakanlık merdiveni görmüş olur Ulan başbakan olucam dedi ya off yareıldım orada.
Bu nasıl bir akıldır arkadaş ? Benim başbakanım ''ben tekrar başbakan olucam'' dese asla oy vermem.