Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-25-2011, 20:02   #34
Kullanıcı Adı
karsu
Aynı şey sadece dersimde olmadı arkadaşım sivas, çorum, maraş bunlar kime ve neye yönelikti bunların düğmesine basan devlet mi değilmi dersimde olaylara devlet yaptıysa hiç sevmiyorum ama buna chp yaptı demek aptalca devlet yaptı bu hareketi devlet diyeceksin, hem sen bugün dersimi tartışsan ne olur ölenlerimi geri getirmeye çalışıyorsunuz ben diyorum hiç bir emir alan asker katil değildir, isyan edilmiştir halk isyan etmiştir karakol basmıştır askerleri öldürmüştür devlette orantısız güç kullanmıştır ama kimse çıkıpta bu olaylar neden oldu demiyor herkes birilerini suçluyor partizanlık yapıyor aydınlanacaksa adam gibi aydınlansın bu olaylarda dersim halkı sütten çıkmış akkaşık değil bunu herkes biliyor ama işi başka yerden vurmaya çalışıyorlar, eğer alevi halkını bu kadar çok koruyorsanız sivas maraş ve çorumu konuşun tartışmaya açın daha geçmişte şurada sivas katilamda ölen kişilere dümdüz saydırıyordunuz dinsiz diyordunuz falan fişman diyordunuz hadi o zaman tartışın bu kadar büyük iştahla... Ben İstiklal mahkemelerinde tartışılmasını istiyorum devlet nezninde şu zihniyet bu zihniyet demeden her iki tarafından haklı haksız yanlarını görerekten...
karsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla