Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2011, 21:35   #15
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

senin gibi arkadaslari basbakani isliklayan gs lilere hükümetin verdigi tepkiden sonra gs tararaftarinda gördüm, sampiyonlugu kacirmayi hükümetten bilen trabzonspor taraftarinda gördüm ve simdide bu sike sorusturmasini hükümetin üstüne yikmaya calisan fenerbahce taraftarinda gördüm..
eger senin ak parti sevgin, ülke sevgin tuttugun renklerden daha önce geliyorsa bizahmet hep bagimsiz kal kardesim..
bende trabzonsporluyum hemde fanatik ve benimde o dönem ak partiye kirnginligim oldu ama pireye kizi, yorgan yakmayi asla düsünmedim..
biz takim tutar gibi partide tutmuyoruz ak partinin yanlisina yanlis deriz ama genel icin hayirli olan bir meselenin kendi icin cikmasini istemiyorsan ortada sorun vardir!..
bu arada bu korku nedir madem aziz yildirim sucsuz, madem aziz yildirim masum neden bu yaygara, neden bu propaganda.. pasalar gibi yargilanir ve aklanir..
aziz yildirim icin 6 tane suclama var ve bunlardan birisi terör örgütü üyesi olmak o halde bekleyip, görecegiz..
sorusturmada benim takimiminda ismi geciyor ve acik, net söylüyorum eger isin ucundan bulasmislarsa düsürsünler, ceza versinler, gerekeni yapsinlar.. alnimizin akiyla cezamizi ceker, adam gibi cikariz yillarca leke üstümüzde kalacagina..
bana görede yasalar cok agir ama bu yasa 6 ay önce cikdi ve daha ilk uygulamasi o acidan zamana birakilmalidir yoksa su anda yapilacak degisiklik sayin cumhurbaskanimizin dedigi gibi kiseye özel olacakdir!
ben burda hükümeti suçlamadım yazımı iyi okursan bunların tek suçluları sorumlusu şamil tayyar ve bülent arınçtır, yasanın geçmesi için evet oyu kullanıyorsun, sonra karar değiştirip ben buna karşıyım diyorsan bu nasıl zihniyet ben sorarım bu vekillere, 132 yıl ne kadar ağır ceza biliyormusunuz sanki şike yaptı diye adam 132 yıl yatarmı böyle adalet sistemi olurmu cumhurbaşkanı orda işine geleni dosyalara bakmadan pkk'ya karşı ''pişmanlık yasasını'' kabul eder ama bir adam şike yaptı diye pişmanlık yasası çıkarılmaz bide kalkıp sen bunu veto ediyorsun çok yazık, cumhurbaşkanı, şamil tayyar ve bülent arınç bu 3 adam benim gözümden bitmiştir, hükümete kızgınlığım yok böyle zihniyetin verdiği kararlara kızarak ak partiden soğudum, olay budur.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla