Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-22-2011, 19:27   #205
Kullanıcı Adı
depare
Benim hemen her sene hacca giden tanıdığım bir Hocaefendi var Hz.Osman (r.a) mezarı başın da dua ediyor diye Vehhabiler tarafın dan polise şikayet edilip müşrik(!) suçlamasıyla göz altına alınıyor sonra mahkeme de kuvvetli arapçası ile kadıyı bir çok ayet ve hadis deliliyle mors edip serbest bırakılıyor ben olayların bir çok şahidini biliyorum internette dolaşan güya Vehhabi videolar ile kimseyi ikna edemezsin

İmamı Hanbeli bir Müçtehiddir onun namaz kılmayanların kafir olacağı yönünde bir içtihad bildirmesi ile İngiliz güdümün de ortaya çıkmış bir Mezhep arasın da nasıl bağlantı kurdunuz ilginç..

Bir defa Vehhabileri Vehhabi yapan sadece Namaz kılmayanlara kafir demeleri değilki onların binlerce sapkın görüşü arasın da bu en iyimseri

Ben sadece bir örnek olarak namaz mevzusunu verdim yoksa 100 tane de verebilirim saymakla bitmez..!

Vehhabilerin muteber bir kitabında ki ifade aynen şöyledir;

"Ehl-i sünnete âyet, hadis gösterilince, bunlardan yüz çevirip mezhep imamlarına uymakta ısrar ediyor, müşrik oluyorlar (Feth-ül mecid, s.393)

Şimdi "Ehli Sünnete" ibaresini kullanan insanlara sen nasıl Ehli Sünnet diyorsun neye dayanarak diyorsun bak adamlar Ehli Sünneti tenkit ediyor

İmamı Hanbeli ile bunları nasıl bir tutacan adamlar diğer 3 Mezhebi müşrik ilan ederken İmamı Hanbelin'in hepsine sonsuz saygısı vardı..!

Bir başka nutukta şöyle;

"Haremeyn halkı şimdiye kadar kubbelere, duvarlara tapındı.Sünniler ve Şiiler bunun için müşriktir. Bunları öldürmek, mallarını yağma etmek helaldir, kestikleri leş olur." (Feth'ül Mecid)

Vehhabiler değilmi ki Mekke ve Medineye saldıran bütün sahabelerin mezarlarını tarumar edip belirsiz hale getiren hatta Hz.Muhammed'in (s.a.v) mezarını da yıkmaya çalışırken Allahın inayetiyle vazgeçen..?

Süud bin Abdülaziz melunu değilmi ki Mekkeye girdiğinde "Vehhabiliğin gelmesi ile, dininiz şimdi tamam oldu. Allah sizden razı oldu. Babalarınız kâfir idi, müşrik idi. Onların dinlerine uymayınız! Onların kâfir olduklarını herkese anlatınız! Resulullahın türbesi önünde durup, Ona yalvarmak yasaktır. Türbenin önünden geçerken, Esselamü âla Muhammed denir. Ondan şefaat istenmez" diyerek kendisin den önce yaşamış milyarlarca Müslümanı kafir ilan eden..?

Bu Abdülaziz değilmi ki Mekkeyi tarumar ederken oradan kaçan Ehli Sünnet alimlerin peşine kiralık katiller takıp onları öldürmenin ne kadar büyük sevap olduğunu anlatan..?

Senin Vehhabiliğin tarihin den haberin yok kalkmış burda suvunuyorsun..

depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla