12-23-2011, 02:56
|
|
|
ula adamın kafası dezenformasyondan başka hiç bir şeye basmıyor galiba 
ne alakası var şu an konunun o paylaştığınla 
haber suriyeyle esadlamı alakalı 
suriye devrimini destekelyen bir adam olarak günü gününe takip ediyorum islamigündemi...
ne enformasyoncu,ne dezenformasyoncu olmadığım için alacağımı alıyorum şükürler olsun...
aklı başında okuduğunu ve dinlediğini anlayan her insan ve analiz yapma yeteneği olacak kadar zeki her adam şu süreçte çamurcu,mahalli ve nureddin şirinin aynı safta olmadığını idrak edebilir...
çamurcu ve mahalli buram buram baas çığırtkanlığı yapan,ulusalcı medyada dahi yer gösteren sokaktaki halkı kaale almayan ve tüm devrimlere düşman profil çizen türkiyede islami hareket içinde de önemli yeri olmayan adamlardır...
nureddin şirin ise halkın meşru talepleri olduğunu düşünenen,katliamlara üzülen ama olaya politik açıdan tamamen devrim taraftarlığı yapmıyor.sokaktaki siyonist uşaklığına hazır adamlar olduğunu biliyor( ki öyle bir çok muhalif var delillerle sabit ama bu devrimi gölgelemez bana göre) ve temkinli yaklaşıyor...ayrıca bi çırpıda o mezhepçi gevşeklerin iddia ettiği gibi silinecek bir adam değildir.isimleri cihadruhu belkide nureddin şirinin yaptığı cihadın çeyreğini yapsınlar önce...
ikincisi islamigündem orada ismi olan adamların sitesi değildir...
cihat kayaduman abimizin sitesidir onun devrimin başında bir yazısı vardı hem esatı durduracak hemde sokaktaki siyonistlere fırsat vermeyecek bir alternatif yol gerekiyor demişti o zamanlar haklıydı ama şu an sözlerinden geri adım atamıyor...
bu cihad ruhu vb.elemanları bahreyn için,suud için yorum yaparkende görelim...
aramızdaki fark ben devrimi desteklerim,devrimcilere destek vermeyenleri anlamam,devrimcilere laf edenlere sayar söverim ama bunu fırsat bilip mezhep fetişizmi göstermem...
fakat bazılarının devrim,mazlumlar,zalimler umrunda bile değildir bu fırsattan nasıl olur düşman bildiğimiz fırkalara giydiririz hesabı yaparlar...
devrime 1 gr. katkısı oluyorsa böyle adamların Allah onlardan da razı olsun...
|
|
|