12-23-2011, 03:23
|
|
|
AKıncı34, bu konunun açılışındaki haberin kaynağını ''islami gündem'' olarak görünce, islamigundem.com isimli sitenin koyu bir İrancı site olduğunu hatırlatmak/göstermek istedim. Sen neden bundan bu kadar rahatsız oldun ki ?
''islamigundem.com'' isimli site, yoğun bir şekilde İran progopandası yapmaktadır. Yine bu sitede ,İran yönetimi Suriye'deki İslam düşmanı Baas rejimine ve Beşşar Esad kafirine destek veriyor diye, Suriye'deki Baas-Esad rejiminin progopandasının yapıldığı bol miktarda haber/yazı yayımlanmıştır.
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
ikincisi islamigündem orada ismi olan adamların sitesi değildir...
cihat kayaduman abimizin sitesidir
|
Kimmiş şu ''Cihad Kayaduman'' abiniz ? 
Ben bu ''Cihad Kayaduman'' isimli İrancı şahsın aylar önce ''Suriye İlluzyonu'' isimli Suriye devrimini karalayan ve Suriye'deki Nusayri-Baas rejiminin temize çıkarılmaya çalışıldığı bir yazısını okumuştum.
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
çamurcu ve mahalli buram buram baas çığırtkanlığı yapan,ulusalcı medyada dahi yer gösteren sokaktaki halkı kaale almayan ve tüm devrimlere düşman profil çizen türkiyede islami hareket içinde de önemli yeri olmayan adamlardır...
|
Türkiye'deki İran lobisinin önde gelen isimlerinden olan Kenan Çamurcu, senin ''temize çıkartmaya'' çalıştığın ''islamigundem.com'' isimli sitede köşe yazarlığı yapmaktadır ama... 
Kenan Çamurcu isimli şahsın en son yayımlanan yazısını şu linkten okuyabilirsin.
http://www.islamigundem.com/arap-bah...kale-2517.html
Konu werret tarafından (12-23-2011 Saat 03:44 ) değiştirilmiştir..
|
|
|