Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-25-2011, 01:20   #13
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emeğe göre alınır para emeğe...
hangi kamu görevlisinden daha çok çalışıyor bu efendilerde böyle lüks içindeler ?
vekillerin bu kadar paraya ihtiyacı mı var ?
hepsi zengin varlıklı adamlar zaten...
her türlü yollarınıda buluyorlar...
birde zam neyin nesi ?
asgari ücretliye kaç para zam yapılıyor bi seferde ?
memura 1 seneden beri zam yok...
bütün vekillerin refah artışında nerede payı var ?
kabul ediyoz diye el kaldırmış olmalarımı payları
eğer milletin vekiliyse kendileri belirlememeli bu oranı
millet içinde sefalet çekenleri düşünsünler kendlerine zam yapacaklarına
refah seviyesi belli kesim için çok çok,fakir fukara için belli oradna arttı...
ama hala bir sürü muhtaç insan var...
kendinide kandırma hangi vekil seni temsil ediyor ?
istanbulda yaşayıp oy veriyorsun kaç istanbul ak parti vekili meclise gidiyor devamlı ?
kaç vekil çıkıp senin sorunlarından bahsediyor ?
bir sürü vekil var seçildiğinden itibaren hiç meclis kürsüsüne çıkmamış yada sadece bir kez çıkmış olan...
sen hangi vekile oy verdiğini biliyormusun ?
googleye bakmadan bölgenden 5 vekil say desem sayamazsın...
ama vekiller ya vardır bir bildikleri değilmi...
biz bilmeyiz onlar bilir...
askere böyle,vekile böyle,iş adamlarına böyle haklarında gık çıkarmaz insanlar...
Kendimi kandırmıyorum. Anayasaya göre milletvekilleri sadece seçildikleri ili veya bölgeyi değil bütün Türk Milleti'ni temsil ediyorlar diye biliyorum; ama özelde, İstanbul 2. Bölgede ikâmet ettiğim ve oyumu AK Parti'ye kullandığım için AK Parti'nin İstanbul 2. Bölge milletvekilleri beni temsil ediyorlar.

AK Partili milletvekillerinin görevlerini genel olarak başarıyla yaptıklarına inanıyorum. AK Partili milletvekilleri 3 Kasım 2002'den bugüne kadar bazı yasa değişikliklerinde hataları olmakla birlikte, gerek yasa değişiklikleri olsun gerek anayasa değişiklikleri olsun yaptıkları
yasama faaliyetleriyle ülkemize ve milletimize çok hizmet etmişlerdir.

Emeğin değerinin karşılığı sadece bire bir çalışma saatine göre belirlenmez ki! Haftalık 45 saat çalışan bir kişi asgari ücret olarak 660 TL civarında bir ücret alırken, aynı çalışma süresiyle çalışan başka biri 1.000 TL, daha başka biri 1.500 TL, daha başka biri de 2.000 TL ücret alabilir.

AK Partili milletvekillerinin yeterli çalışmayı yaptıklarını ve onların görevlerinin önemi ve değeri itibariyle kamu görevlilerinin hepsinden daha yüksek maaşı hak ettiklerini düşünüyorum. Milletvekilliği zor ve sorumluluk isteyen bir görevdir. Milletvekillerini sadece TBMM içi çalışmalarıyla değerlendirmek doğru olmaz. Milletvekilleri TBMM'ye gelen pek çok seçmenle de ilgilenmekte ve onların sorunlarına da çözümler getirmeye çalışmaktadırlar. Yarın senin de bir işin düşerse milletvekillerinin kapısını çalıp onlardan işini halletmelerini isteyebilirsin.

Refahın alt gelir grubundaki vatandaşlara daha az yansıyor olması maalesef Türkiye'nin ve dünyanın bir gerçeğidir. Türkiye'de AK Parti, alt gelir grubundaki vatandaşlarımıza gıda ve kömür yardımı türü yardımlarda bulunarak onların mağduriyetlerini gidermeye çalışmaktadır.

Konu Cihannur tarafından (12-25-2011 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla