Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-29-2011, 03:24   #4
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
furkan savaşı ve temmuz savaşı ders olmamış bu siyonist köpeklere anlaşılan

Onlar Terör sözde Devletidir... İşleri bu ! Lakin korku ve panikliği hissediyorlar artık !!! Mısırda işler dizayna uymadı !!! Yukarıdaki haberdeki Hamas hakkında güçlendiklerini açıklamasını dikkatli okumanı tavsiye ederim acizane...

Alıntı:
hamasın gösterdiği direnişi el fetihte gösterse bu aşağılık adamlar bu açıklamaları yapamaz...

Katılmamak elde değil !

Alıntı:
suriyede devrim bir an önce gerçekleşmeli...

Bu İsrail'in istediği bir şeydir... Büyük Stratejik Tahtasının duygu ve beklenti arasına sıkıştırılmış sünni yaklaşımına Şii ayrımını yapma tahriğidir... ! En akıllı yöntem yavaşça adımların atılması ve Arap Birliğinden oluşan Katar ve Suudi arabistan'ın Şia hilali saçmalığını bırakıp işbirlikçilikten vazgeçmesi İsrail'in güvenliğine hizmet etmemesi ve Esad zalimde olsa ki Suriye ordusunu yöneten o değildir ! Suriye gibi İsrail'e tavır alan bir ülkenin iç dinamikleri oynatılarak cezalaandırılmasının parapisikolojik yansıtılmasıdır !!!

Alıntı:
iran,hizbullah esada git demeli artık...

Üst perdede bu görüş hakimdir... Lakin Esed bırakmıyacaktır çünkü Saddam'ın arkasında kimse yoktu ! Lakin Rusya ve Çin'de stratejik yaklaştıklarından mesele basit değildir...!

Alıntı:
yoksa bu ihaleyi hizbullaha bırakıp,hizbullahı suriye meselesiyle oyalayıp filistine saldıracak bu siyonistler...

Acizane sanmıyorum çünkü Onların şu an derdi Mısır'dır !!! Filistine saldırı Siyonizmin, Abd ve Batı'nın sonudur !!! bir tercih yapacaklar Ya hep ya Hiç !

Alıntı:
hizbullah şu an 'politik' bir yanlış yapmakta ve politik olarak karşısındayım,
Katılmıyorum acizane...! Meselenin deriniği mevcut ! Katar'da hazırlanan Balackwater tarzı ve 20.000 kişiden oluşan sözde sünni Suriyeye savaşmak üzere orduların hazırlanması onları haklı kılıyor... !

Alıntı:
ama söz konusu filistin ve dolayısıyla ümmet olunca hizbullah yanlış yapmayacaktır

Katılıyorum...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla