Konu
:
Tsk köylüleri vurdu..! 36 kişi hayatını kaybetti..
Tekil Mesaj gösterimi
12-31-2011, 13:25
#
74
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
AKıncı 34
Nickli Üyeden Alıntı
gayet açık değil...
milli gelirden en az payı alıyorsun,üretim yapılacak fabrika sayısı en az olan illerden birisin,üretime katılma payın en az olan ilsin...
devletten gelirin yok...
ne yapacak adam açlıktan mı ölecek ?
bak kendin diyorsun yasak...
insanların bir yerde özgür olarak gezememesinin altında yatan gerçeği sorgulamak gerekir...
yoksa esadın öldürdüğü insanlara üzülmeyin,esadada kızmayın o ...
sonuçta sokağa çıkmak,muhalif olmak yasak öyle değil mi ?
Minderin dışına kaçma ben adamların kaçakçılık yapmış yapmamış bunun derdinde değilim fakir olmaları yasaklı bölgelerde dolaşma hürriyeti vermez.
Böyle açlık sefalet argumanlarıyla konuyu başka yerlere çekmeye çalışmanıda çok komik buluyorum.Bak kırmızıyla ne yazmışsın.Adamlar gezmiyorlar devletin sınırı ihlah ediyorlar.Sınırdan geçene yapılacak müdahale açıktır.Onların açlık ve sefalet içinde olmaları onlara kaçakçılık yaparken can güvenliği verilecek anlamına gelmiyor.Konuyu çok başka boyutlara çekiyorsun.
Belki bu mesele ile bölgedeki kötü ekonomik gidişata bir dur demek istiyorsun ama çok saçma bağlantılarla bunu yaptığını hatırlatmak isterim.Bende isterim insanlarımız yoklukla mücadele etmesin daha iyi hayat şartları içerisinde yaşasınlar ama konumuz bu değil...Sen ısrarla konuyu farklı bir noktaya çekmeye çalışıyorsun.Çekmeye çalıştığın nokta tabiki önemli ama bu konuyla alakası yok.Devletin sınırları yol geçen hanı değil.ORADA ÖZGÜRCE DOLAŞMA HAKKI DİYE BİRŞEY OLAMAZ.
Yıldırım
Açık Profil bilgileri
Yıldırım nickli üyeye özel mesaj gönderin
Yıldırım´nin Web Sitesini ziyaret edin
Yıldırım - Daha fazla Mesajını bul