en azından ilerisi için umutluyum bundan 10 yıl önce bir hafta sonra neyin ne olacağını bilemez haldeydim.ben esnafım bazı malların satılmamasını arzu ederdim niyemi bir hafta sonra yerine koyamıyordum o malı..hatta bazı esnafın artık fiyat yazmadığını sadece alınanı yazıp ücret ksımnının boş bırakıldığı dönemleri biliyorum..esnafın isyan edip yazar kasa fırlattığını biliyorum..polislerin silahlarını alıp caddlerde eylem yaptığına şahit oldum..hastanelerde esir kalanları biliyorum..sigortası olmadığı için sağlık hizmetinden yararlanamayanları biliyorum..eczane kuyruklarını yaşadım biz hep iki kişi giderdik doktora neden mi? birimiz doktor kuyruğuna girerken diğerimiz ecznede kuyruk beklerdik.tabi ilaç kalmşısa. eğitim dönemine başlarken kırtasiyelerden çıkamaz hale gelmiştik..mesela ben imam hatipliyim bu ülkede hep üçüncü sınıf muamalesi gördük..dikkatini çekerim iki demiyorum..akparti döneminde duble yolları görür olduk..kim ne derse desin bu millet akparti döneminde çağ atladı..hayat satandardı yükseldi..cebinde para yoksa sebeebi şudur kardeşim..kazandığın kadar harcamıyorsundur.. peki ben sana basit bir soru sorayım ya kardeşim hiçmi olumlu bir icraatı yok bu hükümetin?
|