Konu
:
Mustafa Kamalak Suriye'yi Ziyaret Etti / Katil Beşşar'la El Ele Kol Kola!
Tekil Mesaj gösterimi
01-08-2012, 04:10
#
10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
AKıncı 34
Nickli Üyeden Alıntı
valla bu hangi düşüncenin ürünü bilmiyorumda...
sayın kamalak kıblemiz bir kitabımız bir demiş...
benim kitabım kesinlikle kamalakla aynı...
ve bizim kitabımız 6 yaşında bir erkek çocuğunun hayalarını kesen,mescidlerle alay eden,kadınlara ufacık kız çocuklarına tecavüz eden,sokaklarda binlerce insanı katleden kişilerin benzerlerine karşı hiç hoş şeyler söylemiyor...
çok yazık çok...
israil filistinde zulüm yapınca haydi çağlayana...
ama suriyede esad zulüm yapınca ortada oyun var kıblemiz bir...
erbakan hocanın tabiriyle söylüyorum:hadi ordan hadi ordan !
Beşar Esad'ın ve babası Hafız Esad'ın 1970'den beri Suriye'de katlettiği Müslüman sayısı tahminen 40.000 - 50.000 civarında; hatta belki daha da fazla. Yahudilerin 1948'den bu yana Filistin'de katlettiği Müslüman sayısı da Sabra ve Şatilla Katliamı'nda 3.000 - 4.000, Gazze Katliamı'nda 1.000 - 2.000, 1948 yılından bu yana yaptığı diğer katliamlarda da tahminen 15.000 civarında desek, tahmini rakam söylüyorum 20.000 civarında olabilir. En abartılı rakamlar kullanılsa bile Yahudilerin 1948'den bugüne Filistin'de katlettiği Müslüman sayısı, Nusayrilerin 1970'den bugüne Suriye'de katlettiği Müslüman sayısına yakın rakamlara ulaşır. Yahudilerin zulümlerine ve katliamlarına tepki gösterip Nusayrilerin zulümlerine ve katliamlarına sessiz kalıp tepki göstermeyenler ya olaylar hakkında bilgisizlerdir ya da insanlıklarını kaybetmişlerdir.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul