Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2012, 21:08   #33
Kullanıcı Adı
werret

Adem Özköse:
''Suriye’deki olayların arkasında yıllardır zulüm gören ve artık özgür olmak isteyen bir halkın iradesi var. Bu özgürlük çığlığını anlayamayanlar komplo teorileriyle uğraşmaya devam edecekler. İnsanı, sokağı, bu coğrafyada yaşanan acıları, halkların özgürlük taleplerini görün, anlayın artık. Ayrıca Suriye’de yaşananlar Sayın Kamalağın dediği gibi kardeşler arasında yaşanan bir kavga değildir. Zalimlerle mazlumlar arasında yaşanan bir kavgadır. İşkencehanelerde gençleri katledilen, kadınlarına tecavüz edilen bir halkın onurlu isyanıdır.''

Adem Özköse: ''Saadetçiler bana kızacaklar biliyorum. Fakat kızsanız da ben doğru bildiğimi söyleyeceğim. Saadet Partisi şu an büyük bir skandala imza atıyor. Mustafa Kamalak’ın başkanlığını yaptığı Saadet heyeti günlerdir Suriye’de ne kadar Baascı yetkili veya Baas destekçisi alim, siyasetçi varsa bunları ziyaret ediyorlar. Kamalak yaptığı açıklamalarla da resmen Baas yönetimine destek veriyor. Ben inanıyorum ki Erbakan Hoca yaşasaydı kesinlikle böyle bir şeye izin vermezdi ve mazlum Suriye halkının yanında olurdu. Birileri Milli Görüş hareketini bu adamların elinden kurtarsın. Bu adamlar resmen Erbakan Hocanın kemiklerini sızlatıyorlar...''

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=352453358114550&set=pu.169352809757 940&type=1#!/photo.php?fbid=352453358114550&set=pu.169352809757 940&type=1&permPage=1

Konu werret tarafından (01-08-2012 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir..