Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-14-2012, 00:58   #26
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne diyon hacı sen =) Evde yokken girilmesi zulum mu ? O zaman duzeneklerı eve koyarım kapıyı kitler cıkarım habersiz evime girerseniz darılırım =) Polislerin istemesiyle olmaz operasyonlar..Arama hakim kararı alınarak yapılır operasyonlar o izin icinde yoldan gecene verilmiyor biliyorum.
bende onu diyorum ha benim evime gizlice girdin ! düzenek koydun gittin. ha gittin evi baskın girdin dağıttın. hakim izni olmadan yapılan aramaları da biliyoruz. forumda da paylaştım. bi polis hakimin kararını yırtıp sırtını dönüp gidebilir mi ? ama bunu yapan polisler var ve şikayet edilmesine rağmen polis hakkında hiç bir işlem başlamamıştır. yoldan geçene verilmiyor ama yoldan geçmeden yapanları da biliyoruz. yukarda yazdım.

Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zuhaaaaaaaahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhahhahahaha

Teröristin evine randevuda aldırsaydın?
İsterse aratmama hakkıda ver bari

ne oo çok mu komik ? istihbaratsız mi gidiyor o eve ? evin kapısını kırmaya mı gidiyor yoksa suçlu dediği insanı almaya mı gidiyor ? kapı kırmaya da çok hevesliler.

polis hakim izni almışsa bile ev sahibine onu vermelidir. ! ama polistir ne yapsa yeridir ! ( helvadan putlar misali ).

ani baskı yapacam diye zülüm etmenin anlamı yok ? peki o insan suçsuzsa zararı devlet karşılıyor mu ? YOK HAYIR KARŞILAMIYOR !
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla