Konu
:
Mazlumder'den operasyonlara tepki | Operasyonlar Sindirme Amaçlıdır .
Tekil Mesaj gösterimi
01-14-2012, 01:02
#
27
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
Ammar
Nickli Üyeden Alıntı
bende onu diyorum ha benim evime gizlice girdin ! düzenek koydun gittin. ha gittin evi baskın girdin dağıttın. hakim izni olmadan yapılan aramaları da biliyoruz. forumda da paylaştım. bi polis hakimin kararını yırtıp sırtını dönüp gidebilir mi ? ama bunu yapan polisler var ve şikayet edilmesine rağmen polis hakkında hiç bir işlem başlamamıştır. yoldan geçene verilmiyor ama yoldan geçmeden yapanları da biliyoruz. yukarda yazdım.
ne oo çok mu komik ? istihbaratsız mi gidiyor o eve ? evin kapısını kırmaya mı gidiyor yoksa suçlu dediği insanı almaya mı gidiyor ? kapı kırmaya da çok hevesliler.
polis hakim izni almışsa bile ev sahibine onu vermelidir. ! ama polistir ne yapsa yeridir ! ( helvadan putlar misali ).
ani baskı yapacam diye zülüm etmenin anlamı yok ? peki o insan suçsuzsa zararı devlet karşılıyor mu ? YOK HAYIR KARŞILAMIYOR !
Sen hacı samimi ol ben senden baska birsey istemiyorum. Ne demek operasyon yapılmasın ? 23 ilde yapılan operasyonlarda hangisinde hakim kararı olmuyor ? Medyaya dusmus herkesın gozu onunde yapılan operasyonlarda hangısınde polis ferdi harekette bulunuyor.Bence biraz samimi ol ve bu operasyonlardaki amacı saptırma..sindirmekte zorluk cekıyor olabilirsin ama guvenlikten ne zaman taviz versek barıstan bir adım uzaklastık
cartman
Açık Profil bilgileri
cartman nickli üyeye özel mesaj gönderin
cartman - Daha fazla Mesajını bul