Alıntı:
NeVaRiYe Nickli Üyeden Alıntı
Kemalist bir düşünce ile etikenlendiğim ve yaftalandığım hissine kapıldım bir an! Fikir süzgecinden geçirmeden ettiğim kelamlar mevcut. Sert uslübum kalbinizi kırmamışımdır umarım. Öyle bir şey vuku bulduysa ise özür dilerim.
Tek tek ele alalım diyerek tenkit ettiğim mevzularlarda alakasız gördüğünüz, bağdaştıramadıklarınız hakkında da bir kaç kelam müşahede etmek isterim
|
Öncelikle bilakis dikkatli yazmaya çalışmama rağmen kelimelerimin sizi kırdığını düşündüyseniz asıl ben haya ederim cümlelerimde dikkatli kullandığımı sandığım lakin tekrar tekrar okuduğumda ifade edemidiğimi fark etmiş bulunmaktayım hakkınızı helal etmenizi istirham ederim...(Kelimelerin yazıyla ifadesi çok zor aciz şahsım adına)
Mehmet Göktaş Hoca çok derin ve Tarihi kuvvetli bir Hoca olmayabilir lakin anlatmaya çalıştığı cümleler bir manasıyla deşifreye muhtaç kalmaktadır örneğin ''Türklerin Rehabilitesi'' nin karşılığı moda terimiyle Beyaz Türkler yani Sabetay kökenli, Ermeni kökenli Yahudilerdir...!(Irk'tan öte inanış biçimleridir) Kürt Dili ile kast edilen(Madem ki Türkler'in Dili Latincedir İngilizcenin bile serbest olduğu bir alanda bu hassasiyet neden ki Dünyada tanıtılmasın ve böylece Türk'te Kürtte eşit görünsün kardeşlik paylaşılsın diye bir görüşten ibarettir !(Katılınması yahutta reddi ayrıdır), Osmanlı'nın son bölümü kastedilen İttihad Terakki kavramıdır !
Sizin sorguladığınız ele aldığınız konular ise zannediyorum karşılık gelmediği kanaatindeyim çünkü Safevi Devletinin Yavuz Sultan ile alakası yahutta siyasi bir zeminde Dersim'in Uluslar arası arenadaki zehre panzehir olması yahutta Bdp, Pkk gibi karmaşık istihbarat ve Devletlerin siyasi kartlarını kullandığı alanları acizane karşılıksız olarak değerlendirdim... ''T.c'' sıfatını günümüzdeki manasından öte İsrail'in kurulması için kobay olan bir Devlete atfettiğini bildiğimi zan ettiğim için olsa gerekir...