Alıntı:
abp Nickli Üyeden Alıntı
Kürt sorunu yoktur, yönetim sorunu vardır.Ben hükümette olsam kürt kızlarını,Türklerle evlendirirdim.Böylece melez bir halk oluşur kendi ordusuna silah sıkmazdı.
|
öncelikle diğer türk kardeşlerimden özür dileyerek....
türk kızları melezlik için Kürt erkeklerine yetişmez. bunu başta söyliyim sadece bizim evde islam hukukuna ( 4 hellal ) göre 15 ninemin 100'e yakın erkek torunu var söyliyim

tane kontejan var....
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
"Türkler rehabilite edilmelidir. Bu işin çözümü için öncelikle Türklerden başlanmalıdır. Öncelikle Türklerin ciğerlerine kadar işlenen ırkçılık silinmelidir."
Buram buram ırkçılık kokuyor panelde 
|
Mehmet Göktaş hocanın Türk olduğunu biliyorsun sanırım !
Alıntı:
NeVaRiYe Nickli Üyeden Alıntı
Mehmet Göktaş hocaefendinin bu panelde okuduğum kadarıyla fikirlerinin değil hezeyanlarını var olduğu aşikardır. Şimdi bu hezeyanları teker teker ele alalım.
itirafın böylesi Osmanlı Devletinin son yüzyılında ortaya çıkmış. Nasıl çıktı ? Çıkış süreci nedir ? Şeyh Sait İsyanı mı ?...
...Sizin sorunlarınız çözümünün bu ülkede bu kadar çok konuşulmasının dile getirilmesinin en önemli
sebeplerinden biri çoğunluğunuz önlenemeyecek derecede üremenizden başka bir sebep vallahi de billahi de görmüyorum. Dersim katliamının mağdurlarını sorunlarını dile getirmek, uygun politika ve iyileştirmeler yapmak sizin sorunlarnızdan daha önemli ve gereklidir.
...
|
heyezan evet evet bu çok tanıdık

tarihten bahsedip şeh sait olayını osmanlı zamanında göstermek :P

sizin ( Kürtler olmalı ) derken yukarda da yazdım mehmet göktaş sizden daha türk
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı
...Polise fazla güç verildiğini KCK operasyonlarını örnek vererek açıklarsan bu ülkenin % 90'nı daha fazla güç verilmesini ister şu islami STK operasyonlarında kırılmadık kapı bırakmadılar diyorsunuz burda o STK'ları takip eden bir çok arkadaşımız var eğer olay senin dediğin gibiyse forumda cayır cayır açılmış konularını görürdük hadi diyelim ben görmedim sen koya buraya 5-6 tane İslami STK haberlerini biz inceleyelim neymiş ne değilmiş görelim ....
|
sen görmediysen ne yapayım forumda tartıştık hatta senin gibiler çıkmıştı afaroz bile ediltik çakma akepeli ilan edildik :D
ama senin hatırın için link veriyorum. forumdakileri okumak için profilime girip ilk konularıma göz atabilirsiniz.
BUYUR islami STK BASKINLARI