01-18-2012, 00:51
|
|
|
La ne pısırığı 2-3 liranın hesabını yapsaydı bu millet yunanistandan farkımız kalmazdı.
Aga diğer ülkelerin fiyatlarına bakıyorum özellikle batı,bizimkisi hiç bir şey la Görende donuna kadar alıyor sanacak.
Propagandasını yaptıkları örgütleri paralarını ödesin,kaçakcılıkta onlarda adam soymada.Onlara başkaldırsın bu yiğitler tabi yiyorsa.
Hoş onların neyi neye kalktığı belli hamileri karı kızlarından 
Saçları değil başları kesilmesi lazım bunların.La bir bebe okulmu okuyor protesto eğitimimi görüyor belli değil paso eylemde bir bakıyorsun başka ilde bir bakıyorsun başka bir yerde.
İt it başbakanlığın önüne gelip yavşak yavşak dikleniyor bu devletin polisine,polisi geçtim amirine.
Böyle evlatları sıçıp sıçıp anaları babaları salıyorlar sağa sola sonra sahip çıkamıyorlar.
Aha 2 baba biri oğlunun peşinde diğeri kızının peşinde bu itlerden kurtarmaya çalışıyor,bu itlerde o babaları nasıl darp ettiği de ortada.
Eyleme bakıyorsun 'nato',veya parasız eğitim,işin aslına bakıyorsun laf olsun torba dolsun sesimiz duyulsun başka bir bokum değil.
Yemişim bunların parasız eğitimini okullardan derhal atılmaları lazım,fişlenme gerekli,nedne referandumda evet dedim hala şaşıyorum la en güzel fişleme vardı 
Hoş hala var 
|
|
|