01-19-2012, 00:58
|
|
|
Alıntı:
savaş olacak mı demeyin illa ki olacak yıllardır söylense de iranın işgali ıraktan önce planlandı.
|
Katılıyorum...
Alıntı:
ırakta sadece abd kendisini denedi.
|
Bir manasıyla evet...
Alıntı:
asıl hedef tahtasında iran var
|
.
Hedef Tahtasında Tek Dünya Devleti Stratejisine engel olmaya çalışan Sünni-şİA kim varsa o var !
Alıntı:
ha iranı almak öyle kolay demeyin rahat girer.
|
Güç dengesi bakımından Katılıyorum... Askeri Strateji ve Verilecek zarar bakımından katılmıyorum...!
Alıntı:
iran 1930 lardan kalma hurda askeri araçlarla 30 sene önce kullanımdan tüm dünyada kaldırılmış hurda gemilerle savaş tatbikatları yapıp dünyaya kendini güldürüyor.
|
Katılmam mümkün değildir... İşlev ve Uygulanabilir tahribat açısından İran Ortadoğunun en güçlü ülkesidir...!
Alıntı:
ha savaşı hiçbirimiz istemeyiz ama iran kendine çok güveniyor. çok bilen çok yanılır demişler bu kadar sivrilik başlarına iş açacak abd eninde sonunda iranı alacaktır.
|
İran'ın kendine güvenmesi için kozlar bulunmaktadır ! İran Petrol ve Doğalgaz ile Ab Ülkelerini iflas ettirir ! Abd ekonomisini yerle bir eder ! İran savaşı kayb etsede İsrail'den dünya kurtulur ! Abd Süper güç olmaktan çıkar ! Türkiye çöker !
Alıntı:
kara gücüne güvenen iran merak ediyorum aynı anda 1000-1500 black hawk uçağının binlerce sortisine nasıl engel olacak ?
|
Hava Harekatları Türkiye ve İran gibi ülkelere istenilen anlamda zarar veremez !!!
|
|
|