Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-19-2012, 00:58   #25
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
savaş olacak mı demeyin illa ki olacak yıllardır söylense de iranın işgali ıraktan önce planlandı.
Katılıyorum...

Alıntı:
ırakta sadece abd kendisini denedi.

Bir manasıyla evet...

Alıntı:
asıl hedef tahtasında iran var
.

Hedef Tahtasında Tek Dünya Devleti Stratejisine engel olmaya çalışan Sünni-şİA kim varsa o var !

Alıntı:
ha iranı almak öyle kolay demeyin rahat girer.
Güç dengesi bakımından Katılıyorum... Askeri Strateji ve Verilecek zarar bakımından katılmıyorum...!

Alıntı:
iran 1930 lardan kalma hurda askeri araçlarla 30 sene önce kullanımdan tüm dünyada kaldırılmış hurda gemilerle savaş tatbikatları yapıp dünyaya kendini güldürüyor.

Katılmam mümkün değildir... İşlev ve Uygulanabilir tahribat açısından İran Ortadoğunun en güçlü ülkesidir...!

Alıntı:
ha savaşı hiçbirimiz istemeyiz ama iran kendine çok güveniyor. çok bilen çok yanılır demişler bu kadar sivrilik başlarına iş açacak abd eninde sonunda iranı alacaktır.

İran'ın kendine güvenmesi için kozlar bulunmaktadır ! İran Petrol ve Doğalgaz ile Ab Ülkelerini iflas ettirir ! Abd ekonomisini yerle bir eder ! İran savaşı kayb etsede İsrail'den dünya kurtulur ! Abd Süper güç olmaktan çıkar ! Türkiye çöker !

Alıntı:
kara gücüne güvenen iran merak ediyorum aynı anda 1000-1500 black hawk uçağının binlerce sortisine nasıl engel olacak ?
Hava Harekatları Türkiye ve İran gibi ülkelere istenilen anlamda zarar veremez !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla