Alıntı:
werret Nickli Üyeden Alıntı
Lübnan'daki ''Hizbullah'' isimli örgüt İran'ın kuklasıdır ve politikalarında İran'ın ulusal çıkarlarını önceler...
Türkiye'deki Hizbullah , Mustazaf-der yapılanmaları ise öyle değildir...
''Hizbullah ise İslam'la savaştığını açıkla ilan eden Esed rejimine verdiği destek ile Müslümanlar nezdinde kazandığı itibarını büyük ölçüde kaybetmiştir. Kaldı ki Hizbullah İran'ın emrindedir, İran ne derse ona uymaya mecburdur.''
Resul Tosun
http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=29631&y=ResulTosun
Başka mitinglerde de açılıyor....
Geçenlerde Gaziantep'te yapılan, Gaziantep'deki ''el-Kaide'' operasyonlarını protesto gösterisinde de açılmış mesela...
|
ama bunda da türk bayrağı yok ben sadece hizbullah için demedim ki tevhid bayrağını açıyor diye bazılarına göre aşırı dinci müslümanlar açıyor.
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
he he...
hamasa sor bide hizbullahı...
kuklaymış o yüzden liderleri mossad suikastlerinden kurtulamıyor...
hasan nasrallah israille savaşta oğlunu feda etti şehit düştü oğlu siz ne feda ettiniz...
mezhepçi yorumlara itibar etmiyoruz etmeyeceğiz...
biz yanlışı söyleriz her yanlışı mezhepçilik fitnesi için fırsat bilenlerden değiliz...
git sor bakalım güneydoğu hizbullahına,mustazaf dere ne söyleyecekler size hizbullahla ilgili...
|
güneydoğu hizbullahı değilde Türkiye hizbullah'ı
Türkiye hizbullah'ı veya mustazaflar; Hizbullah'ı, Haması, islami cihadı kardeş bilir.
müslümanın müslümanın sözünde olması eksiklik değildir. Hizbullah'ın iran'ı dinliyor olmasını eksiklik olarak değil dayanışma olarak görüyoruz. hem iranda hem hamasa hem Hizbullaha fazlasıyla yardım ediyor neredeyse oradaki direnişi onlar omuzluyor. süriye konusunda suskunları bize eleştirme hakkı veririr ancak tümden silme hakkı vermez. müslümanın müslümanın yanında olması islam'i zorunluluktur.