Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2012, 00:17   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hacı çok şey deniliyor da bazı şeylerde unutuluyor
Hani söylenir yazılır hep peygamberimiz bir şehirde bir kadının peçesi açtırıldı diye o yeri yerle bir etti diye.Doğru mudur yanlış mıdır bilmem ama yazılır çizilir sürekli.Ülke içinde kuyu kazan varsa,devlet düşmanlığı yapılıyorsa,devletindiğer düşmanlarıyla kucak kucağa gelip saldırılıyorsa,devlette kendisini korur halkta.Zaten devlet burada yargının kararını onaylamıyor bile,cumhurbaşkanı biile abisini davet etti köşke.Adam yemiş müebbeti,bunlar hala ak partiye saldırıyorlar.Kimileri bu kararı alan hakimin ergenekoncu olduğunu,ergenekonun hükümete gol attığını yazıp çiziyor.Bunlar örgütün değil de evletin üstüne gelmesi malca hareket.Eee gelirlerse eleştirirm ben de Yahu adamları ispiyonlayan adam bile içeride yatıyor la,madem bunlar bu kadar aalet aşkıyla yanıp tutuşuyor,bunu da dillendirsinler
hrant dinkmi kuyu kazmış ?
bu yazdıklarıyla peygamberin peçe için çıktığı savaşın alakası ne ?
eğer bu söz konusuysa bacılarının örtüsünü açanlar vurdu hrantı ne duruyorsun ?

Alıntı:
werret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

'' "Türk"ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur.''
Hrant Dink

Bu Türk düşmanı Ermeni için bu kadar ağıt yakmaya değer mi ?

nisa 43 tede önünü arkasını kapatırsan namaza yaklaşmayın yazıyor biliyormusun niye namaz kılıyoruz ?
7 yazılık yazı dizisini okudum ben 3 ü nette var okuyabilirsin...
yazıyı okuyunca anlıyorsun ki bu diasporanın yapmaya çalıştığı propogandadır...
hrant dink kendi yaptığı açıklamada bu sözden diasporanın oluşrutmaya çalıştığı ruhsal durumu kast ettiğini söyledi...
eleştiri yapacaksak insaflı yapalım...