Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2012, 01:00   #82
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hacı devlet çıktı açıkladı 36 saat içinde yakaladık diye
Savcı yapmış iddianmesini sunmuş,avukat geçmiş savunmaya.İş sadece mahkemeye kalıyor.
Mahkemeyi de ak parti yönetmediğine göre,zaten en çok ak partinin başı ağrıdı bu ölümden dolayı.
Her şey bitti bunla mı uğraşacağız der,hemen kararı aldırırdı yoksa.

La yürünler isterlerse öpüşerek portesto etsinler mahkemenin kararını ama söylemleri pankartları yazdıkları çizdikleri beni dellendiriyor Ulen versinler devlete destek örgütün peşine takılan bu hkümet sanki başka hükümet gitmişte,ak parti gelmiş tıkamış süreci.Demek ki hala yargısa askerde poliste ergenekon diğerleri vs. kalıntıları var,bunu dillendirmiyor bunlar.Öyle kafa var ki bunlarda beyin yok,chp gibi söylenip duruyorlar paso.Öldüyse öldü nan bari ermeni lafını kullanma 5 yıldır aynı pisliği yapıyorlar,sırf bu pislik bile ne kadar ülkenin gündemini yoğunlaştırdığın ıgördükleri halde eksmiyorlar.Kessinler bu pisliği tamamen davayı öne çıkarsınlar ama yok illa ermenicilik yapacaklar.

Yemişim aydınlıklarını.Bu hrantın peşinden ağlayanlar ergenekona destek verenler.Hrantın yalakaları da örgütün yaptığını iddia ediyor.
Hrantın aydın denilen akılsız yazarların biri dahi örgütü öne çıkarmış mı acaba yazılarında kitaplarında ? Aksine onlar örgütü savunuyorlar bir yandan,hatta arkadaşları örgüt elemanı olsa bile 'ama agzeteci' diyip dest k veriyorlar.Yemişim ben böyle aydınlığı mal değil halkımız yemezler bu ucuz numaraları.Yiyenler de aha öyle sokağa dökülüyor.
Gerçi her boku bahane edip sokağa dökülenlerden oluşuyor çoğu o başka mevzu

Desinler demesinler,olay çıkarıacağı belli.Kürtçülerde orada maocularda marksizlerde bilmemnecilerde komcularda.La diyom ya pankartları örgüt yazıları var,bunların işi gücü zaten sokağa dökülüp sağa sola pislemek.Bunu bilmemek için cahil olmak lazım organize edenlerde cahil edildir eminim ne de olsa aydınlar hani

Çok olay var.Orada örgütçülerde var,ırkçılarda var.Asıl ırkçı oradakiler.Hem ırkçılık yapıyorlar hem de ırkçılığı körüklüyorlar.
İşleri birlik bütünlük vs. olsa uleny numaradan da olsa bari bir türk bir ermeni bayrağını taşıyın 'hah iyimiş' deriz.Cumhurbaşkanı bile ermenistana gitti maç izledi,'iyi lan ne güzel' dedik sevindik.Veya ermenistanın bilmem ne kentinde esnaf sokağa çıktı pkkyı protesto etti valilik önünde 'halal' dedim.Geldi ermeniler yine işi bozdu,yine ırkçılıklarını öne çıkardı,yine güvenilmez gavur dölü olduklarını gösterdiler,soykırım diye anırmaya başladılar.Bunlara kendi bayrakların ıbile emanet etmeye gelmez pislerler hemen 'türk verdi bunu' diye.Böyle ırkçı,devlet düşmanı,örgüt sempatizanlarının olduğu yerde İslamcıları nne işi var ? Gerçi banane anasını satayım,aha hatunu almış polis örtüsünü çıkarmış falanmış filanmış.Vallahi billahi Allah şahidim sevind,im ben buna bile.Bulunduğu konumu bilmezse kişi her türlü pisliğe bulaşır.Ulan ben bile pisliğe bulaşmıyorsam bu tür ortamlarla işim yoksa veya pis bir ortamda işim yoksa,bu kişilerin 'islamcı' sıfatını yiyenlerin nasıl işi oluyor aklım almıyor.''İslmi kürditan'' diye dağa çıkanlar var,pkknın islami bir koluda var.Şimdi bu mala 'valla hayatı imanı cihaddı' demek mi mümkün ? Adam mal,kim bilir kaç kez deldiler arkasını.Ortam herşeyden önemli.

Adamı zerre kimse bilmiyordu bu bir yana gazetenin adı bile bilinmiyordu hatta öldürüldükten sonra yalakçılar sokağa döküldüğünde 'ulan İstanbulda bu kadar ermeni mi var' denildi tartışıldı.KKTC lideri bile öldü soğaka adımını atan 10 kişi bile yoktu bunla bile kıyas yapılabilir.Öldürdetenler biliyordu bunlar sokağa çıkar,bunlara pkklılarda kürtçülerde katılır diye,hesabını yapmadan durup duruken öldürmezlerdi zaten bu adamı.Adı belli değil sanı belli değil,tek çıkar yolu ermeni olması.Bu yürüyüşler de bile organize edenelrde bir numara var elbet yoksa hiç bir aptal çıkmaz sokağa birisi için.

Filistin her kesimin ortak noktası.Ak parti olsun mhp,saadet,diğerleri vs.