Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2012, 03:46   #26
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

benim bir huyum vardir nedir biliyormusun, bilmedigim konuda susmayi denerim ama seninde bir huyun var bilmedigin konuda bile konusuyorsun ve rezil oluyorsun bunu daha önce defalarca gördük ki en son hocaefendinin taziye konusunda da arastirma yapmadan atlamistin sonra yilin sazani ilan edilmistin ..
benim tepkim hrant dink konusuna degil sana cevap veren bir arkadasimiza ukalaca cevap vermendir ki o arkadasimiz her daim saygisiyla öne cikmis bir arkadasimizdir..
sana saldirmak gibi bir niyetim yok artik su asagilik kompleksinden kurtul burasi forum ve herkes herkesle tartisir o yüzden sana yaptigim elestirileri, yorumlari hemen baska yerlere cekmene gerek yok..
hrant dink olayina gelecek olursak gecmisi konusunda cok fikir sahibi degilim ama eli silaha degmedigi sürece, elinde kan olmadigi sürece o insani fikrinden dolayi ölüme mahkum etmek cok insafsizca bir yaklasimdir kaldiki eger ortada bir suc varsa bu sucun cezasini verecek olanda soak magandalari, mafyalar degil devlettir!..
ama senin gibiler sagolsun vur, kir, parcala mantigiyla o cinayetleri isleyenlerin propagandalarina alet oluyor, ülkenin birligine, dirligine zarar veriyorsunuz..
sunu asla unutma rahmetli muhsin yazicioglunuda, hrant dinkide öldüren ayni zihniyettir o yüzden isimize geleni kinayip, isimize gelene alkis tutmak bana göre en basit tabirle iki yüzlülükdür!
Neydi Hoca efendi mevzusu ? Bir eleman foruma konu açıldığı tarihten 2 ay önce gerçekleşmiş bir olayda Fetullah Gülenin ölen polisler için yayınladığı taziye mesajı konusunu açmıştı yani 2 ay önce olmuş bir olayın taziye konusunu sırf Fetullah Gülenin reklamını yapmak için 2 ay önceki konuyu foruma açmıştı konu açıldığı tarihten 3-5 gün öncede askerlerimiz şehit olmuştu bende gayet doğal olarak foruma Gülenin 2 ay önceki bir olaydan dolayı taziye mesajının açıldığını düşünmeyi daha yeni taziye mesajı yayınlamış diye düşünerek ki bu gayet doğal bir şey ben nerden bileyim böyle bir saçmalığın yapılacağını Fetullah Güleni neden sadece polislere taziye mesajı yayınlıyorda askerlerimizi görmezden geliyor gibisinden bir eleştiri yapmıştım bunda sazanlık filan yok burda bir kişinin insanları yanıltması var ve sizde sanırım arkadaşınızın 2 ay önceki konuyu herhangi bir tarih bilgilendirmesi vermeden açıp milleti yanıltmasına bir şey demeyip bana niye araştırmadan etmeden böyle bir ithamda bulunuyorsunuz demiştiniz bende size yahu ben konuya göre yorum yaparım yeni açılmış bir konuda gayet doğal olarak o taziye mesajınında yeni yayınlandığını düşündüm kim bir taziye mesajının tarihini araştırırki sen yayınlanan taziye mesajlarının tarihini araştırıyormusun ? Ama sen çakalsın ya olaya böyle bakmak işine gelmiyor o ayrı mesele arkanda 3-5 şakşakcı sende kendini bir şey sanıyorsun

Sonra bana demişsinki " benim tepkim hrant dink konusuna degil sana cevap veren bir arkadasimiza ukalaca cevap vermendir ki o arkadasimiz her daim saygisiyla öne cikmis bir arkadasimizdir.. "
Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sana göre senin mantıgın dısındaki her fikir ölüm sebebi ama işte prim yapmıyor o kafa =)
Ben onun ukalalık barındıran mesajına onun üslubuyla cevap verdim
Ben aşağılık komleksine filan girmiyorum senin bana karşı öyle bir komleksin var bunu en iyi sen biliyorsun gerçi şimdi bu konuda yalakaların gelip sana şakşakçılık yapar egonu tatmin eder Ben Hrant Dink in sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterilerek 5 yıldır propaganda haline dönüşen mazlum ermeni edebiyatını görebiliyorum sen bunu göremiyorsun sizler hainlik yapanların yaptklarına değil başı dara girince yırtmak için söyledikleri ile değerlendirmektesiniz ben yine ağır konuşacağım ben öyle bir aptal değilim
Hırant Dinkin anmak için toplananların hepsini öldürürdüm çünkü bana göre onlar muhtemek vatan haini adaylarıdır Forumda malum kadro ve reeldeki malum kadro nice öldürülen masum insanları askerleri ertesi gün unutup Ahmet Kaya Hrant Dink gibilerini yıllarca hatırlıyorlar topunun işte ...
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla