Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2012, 04:33   #29
Kullanıcı Adı
Mavera
su klasik karsidakini ciddiye alma huyundanda vazgec dostum.. daha öncede dile getirmistim insan psikolojisinden az, cok anlarim ve suan nasil cevap verip suna laf koysam derdindesin..
önce tartismayi bir kavga olarak görmekten vazgec ve o ince göndermeleride sagli, sollu krose görme..
rahat ol ve tartismadan zevk almanin tadini yasa ama sen ne yapiyorsun cok kasiyorsun bu senin ruh sagligina zarar verir, bildigim kadariylla saglikcisin ve psikolojisi bozulmus yeterince insan görmüssündür yani onlardan birisi olmak istemiyorsan önce tartisma adabini ögren, herkese laf yetistirme gibi bir derdin, her tartismayi kavga görüp, üstün cikma gibi bir derdin olmamali..
mesela kendimden örnek vereyim bir konuda bilgim yok mu cekilirim köseme, uzatmam ve birseyler ögrenmeye calisirim..
mesela hrantin diaspora konusudna görüslerini bu aksam ögrendim, bu forumdan bir cok arkadastan cok sey ögrendim..
örnek vereyim nevariye, saltuk bugra han ve blur la cogu konuda farkli düsünebilyiorum ama yorumlarini zevkle okuyorum hemde katilmasamda cünkü yorumlarinda farkli bir bakis acisi var, belli bir deneyim var ve samimi yorumlar..
evet bazilari bana cok ters, aykiri, yanlis geliyor ama toplumda ayri görüsteki insanalrin birlesiminden olusmuyor mu..
senin yorumlarin ise zarar, ziyan, kin, nefret, kan, ölüm, bölücülük, sekilcilik, yafta, irkclik ne ararsan var ama malesef bilgi, birikim, farkli bakis acisi yok güzel kardesim ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla