Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2012, 14:43   #42
Kullanıcı Adı
Mavera
kardesim kac begeni istiyorsan söyle basayimda espiri yapmasan .. ben psikologa gitmenin ayip oldugunu söylemedim ki bence cok dogal bir durum, sonucta hepimizin ihtiyaci olabilir..
ama sen bir sekilde o kendi kurguladigin paranoyalardan kurtulman gerekir.. her gün bir kisiye, cemaate, kuruma, zümreye, irka, mezhebe laf yetistirme derdinden, karalama kampanyasindan vazgec..
artik sunu kabul et dünya senin etrafinda degil ekseni etrafinda dönüyor..
sana bak yine diyorum rahat ol, kasma, ince espiriyi kacirma ve tartismalari kavga olarak degil birseyler ögrenebilecegin münazaralar olarak gör..
su forumda herkesle tartistim ve acik, net söyleyim senin disindaki herkesten birseyler kaptim, ögrendim, bilgilendim ama senin yazdiklarin o kadar sig, o kadar populistki neresinden tutsam elimde kaliyor..
Bak abdestimi aldim simdi namaza gidecegim sana karsi en ufak önyargim, garezim, sorunum yok ama sen nedense herkesi senle sorunluymus gibi görünüyorsun aslinda senin sorunun en basta kendinle dostum ;)..
neyse artik uzatmaninda anlami yok ama senin fikirlerini zararli görüyorum, insallah törpülenir ve daha makul seviyeye gelir yani milliyetci olman hatta fasist olmani bile anlarim, saygi duyarim ama ölmek, öldürmek, kin, kan, nefret bunlar varsa ben yokum arkadas!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla