Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-21-2012, 16:28   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır bedel filan gerektirmiyor zaten yapılanlar meydanda Türkiye yapılanları inkar etme politikası gütmüyor Türkiye bilinçli planlı ermenilere karşı kitlesel bir katliam yapmadığını fakat halk tarafında ermenilere karşı böyle girişimler olabileceğni bununda Ermenilerin yaptıklarıyla doğru orantılı olarak açıklıyor vede zaten gelin bütün tarihi belgeleri açıklayalım diyerekde hodri meydan çekiyor canım hemen bri karadelik yaratıp palavralarınızı oraya plaselemeyinmiz
he gerektirmiyor devlet inkar etmiyor o yüzden başbakanlığın internete sunduğu ermeni olayları beglelerinde ermenilere yapılan katliamdan hiç bahsedilmiyor
tek tek baktım hepsine herşeyin suçlusunu ermeniler gibi sunuyor çünkü gerçekleri oraya koysa memlekette cahil çok başbakan ermenileri savunuyor der zılgıtı koparır
halk tarafındamış
ittihatçılar halk oluyor değilmi
ben ittihatçılar sırf ermenilere zulmetti demiyorum kemalist olmayan herkese zulm etti diyorum
aradaki farkı bilelim...
devlet istiklal mahkemesi zabıtlarını belgelerinide açıklamıyor
onlardamı yalan
genelkurmay harp tarihinde,el yazması hatıratlarda ermenilere yapılanlarda,ermenilerin yaptıklarıda ortada...
kimse sütten çıkmış ak kaşık numarası yapmasın...

insanlıktan nasibini bir kısım türkün yaptığı benim suçum değil,kendisini besleyip büyüten devletin gözünü oymaya çalışmış ermeni çetelerin suçlusuda bugünkü ermeni vatandaşlarımız değil...
biraz aklımız olsa büyük güçlerin bizi şu meseleyle oyaladığını görürüz...
nefreti körükleyip duruyorlar halbuki yüzyıllarca savaşan avrpa kavimleri kendi birliğini kurdu güçlendi...
biz ise birbirimizi yiyip duruyoruz...
Alıntı:
1.107.000 Ermeninin göç ettiği anlaşılmaktadır.

tabiğ kardeş...
12 eylüldede yüzlerce kişi sorguda kaybolmuştu...