01-21-2012, 16:29
|
|
|
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı
Furkan soyumuzla sopumuzla sizlere karşı övünme hevesinde değilizki aksine bu ülke Türklerle Kürtler kardeşçe birlik ve baraberlik içinde olduğu sürece büyür hepimiz ölümlüyüz öldükden sonra bize Kürtmüsün Türkmüsün diye sorulmayacak bizim yaptığımız atalarımıza atılan iftiralara ( bu konu için demiyorum ) cevap vermek onların şanını korumak sizler forumda öyle bir haldesinizki insanaları ırkçılık yaptıracak kadar gaza getirip aklından kalbinden geçirtmediği lafları sinirle söylettiriyorsunuz . Kendinize çok güveniyorsunuz her şeyi ben bilirim edasındasınız vede karşınızdakiler buna bende dahil sizi art niyetli olarak algılıyor bak forumda eskiye oranla daha büyük bir kutuplaşma oluştu buna bende belki bilinçsizce sinirle çanak tutuyorum ama artık bu karşınızdaki insanları ajite etmeyi bırakın yada bırakalım bunun kimseye faydası yok daha yapıcı birleştiri noktalar üzerinde birleşelim .
|
sonunda türklüğünde kürtlüğünde ahirette insanlara bir fayda vermeyeceği mesajınla son zamanlardaki en mantıklı açıklamanı yaptın bravo işte bu . Eğer atalarımız katliam yaptıysa lanetleyeceğiz abi bu kadar basit bu mevzu . İnkar etmeyle atalarımızın şanını koruyamayız . Atalarımızın şanını güzel işlerini gündeme getirerek koruruz kötü işleri yapanları eleştirerekte güzel işler yapanların şanını yüceltiriz. yoksa hepsi iyi hepsi evliya muamelesi yaparsak bomboş bir devlet tarihçiliğine saplanır saplantılı bir biçimde yaşarız.iyiye iyi kötüye kötü demeliyiz ırk dil din mezhep gözetmeksizin.
|
|
|