Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-22-2012, 10:41   #58
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
la birsey atiyorsun bari sallama.. benim babam trabzon dogumlu, dedem trabzon dogumlu ki rahmetlinin mezarida orada, onun babasi trabzon dogumlu ondan öncesini bilmiyorum..
ya Allah askina böyle salak salak konularla neden ugrasma geregi duyuyorsun onuda anlamiyorum.. su anda su yaptiginla kürt arkadaslari asagiliyorsun sanki kürt olmak cok kötü, yanlis ve hatali birseymis gibi bir tutumun var..
sunu unutma kimse dogdugunda irkini secemez ki ben sana daha öncede dedim benim türk, kürt, ermeni yada arap olmam bir detaydir o acidan öyle bir takintim yok, senin gibi öyle irkcilik yapan birisi olmadigim icin kafama takmam b
Nerden bilelim ? Gidip senin dedelerinin mezarı ordamı diye araştıracağız ? Hayır araştırmayacağız bunu sende biliyorsun bu yüzden topu taca atıyorsun . Ben ırkçı filan değilim senin gerçek etnik kimliğini saklayıp sahte etnik kimliğine karşı yapılan saldırı ve ithamlara destek verdiğini söylüyorum . Bunu 1-2 yıldır yaptığım gözlemlere dayanarak diyorum . Ben sana sahte etnik kimliğinden utandığın için gizliyorsun filan demiş olsaydım o senin dediğin iddialar geçerli olurdu ama ben senin sahte etnik kimlikle gerçek etnik kimliğini koruduğunu kolladığını ve sahte etnik kimliğine karşı yapılan saldırılara destek çıktığını söylüyorum bir nevi ben aslında şu partili değilimde ama adamlar çalışıyor canım diyerek gerçekte desteklediği partiye tarafsız bir şekilde arka çıkmak gibi senin muhabbetde öyle neyse sen rahatlıkla araştırabileceğim şekilde yardımcı olmadığın için ben kendi iddialarıma inanmaya devam edeceğim .

Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
karasu sana uzak degil, izmitin neresindesin ordada cok akrabamiz var gebzede, herekede..
ya neyine sorayim ben sana takildim yani kürt olman yada olmaman cok büyük bir olay degil ki önce insan olmak gerekir..
bir ara buyur gel sakarya ya misafirim ol yada ben senin misafirin olayim anlarsin ..
neyse kuyuya attin bir tas sonrada 40 kisi cikarmaya calisiyoruz..
Sen olayı Kürt olmak veya olmamak bazına indirgeme Kürt olman veya olmaman zaten benim için önemli değil PKK yandaşı olmayan bütün kürtler benim zaten kardeşimdir ben burda senin kimlik takkiyesi yaptığından sonrada o sahte kimlikle gerçek kimliğini desteklediğinden bahsediyorum . Misafir olarak gel veya ben geleyim vs vs ayaklarını geç bırak bu ajitasyonları
Bu ülkede geçmişte bir sürü insan sürgün edildi bu gün Karadenizin bir çok ilinde geçmişte sürgün edilmiş çeşitli etnikiteden insanlar var

Konu EZEL tarafından (01-22-2012 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla