Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-22-2012, 14:20   #9
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yuh adam harbi ciddiymis ben makara yaptigini saniyordum
ciddi ciddi insanlarin etnik kimligini sakladigini farkli soyledigini dusunuyor birde mantiki aciklamalar getiriyor...
bende buyuk ihtimal arapmisim oyle diyor gercekten cok ilginc
adam hasta diyorum, bu acidan adama piskolog bile önerdim .. adam kuyuya tas atiyor sonra 40 kisi cikarmaya calisiyoruz..
adam diyorki sen kürtsün, tipin kürde benziyor elinde ne bir belge, ne bir bilgi, ne bir bulgu var ..
adam neye göre bunu söylüyor buradaki özgürlükcü düsüncelerimize göre iste böyle insanlarla biz fikir tartisiyoruz..
daha öncede dedim ya normal hayatta muhatab olamayacagi insanlarla tartisan bu tipler kendince yazdiklari senaryolara inaniyor ..
kaldiki daha öncede dedim kürt olmak yada olmamak sadece bir detaydir ki kürt kökenli kardeslerime asiri sempatim var..
tabiki böyle irkci insanlari gördükce, bunlar kürtleri ötekelestirdikce onlara sempatim dahada artiyor tabiki bdp-pkk gibi bir kirmizi cizgi var ama böyle tipler resmen kürtleri ötekelestirerek, pkk nin ekmegine yag sürüyor!..
birde kendi yazdigi senaryolara inanan bu adamlarla burada tartisma yapiyoruz yok daha saidi nursiyle, seyh saidi tanimayan istiklal marsini necip fazil yazdi sanan, hocaefendiye iftira atayim derken yilin sazani secilen sonrada yok yorgundum, yok karistirdim, yok arastirmadim diye isin icinden cikan birisinin yaptigi analizlere ne cevap yazacagiz ki ..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla