Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-22-2012, 15:49   #18
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Benim de öyle ayyuka çıkacak bir bilgim söz konusu değil. Yıllardan beri muhasebe departmanında çalışmam ister istemez bu verileri takip ediyorsunuz. İlgilendiğim finans ve ekonomi ağırlıklı siteler genelde verileri grafikler üzerinde verdikleri için foruma eklemeyi gereksiz buluyorum
Aşağıda vermiş olduğum linkte bbc'nin Türkiye hakkında değerlendirmeleri bulunmaktadır. Finans ekonomi ağırlı sitelerde yer edilen ana tema artık büyüme bir dur denmesi. Çünkü dünyada cari açık en fazla ikinci ülkeyiz. Tabi ithalat ve ihracata endeksli bir büyüme bunun şişmesine sebep oluyor.
http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler...t_turkey.shtml

Aynı zamanda hisse senedi alım ve satımı gerçekleştiriyordum. Bu konuda ne kadar aptal olduğumu ortaya dökeyim.

Fenerbahçe'nin başına gelenlerden sonra fedarasyonun kısa bir süre sonra herşeyi netliğe kavuşturacağını düşünmüştüm.( Bree aptal kafa ne zaman bu ülke bu konularda çevik davrandı bi düşün demi ) Neyse sarıldım hemen hisse senetlerine, bir miktar fenerbahçe hisse senetlerinden satın aldım. Aldığım tarihten bu yana değerlerde büyük bir düşüş vardı ve bende daha fazla zarar etmemek için sattım.

Bunu niye yazdım bilmiyorum ama, yani ne bileyim bu konularda hezeyanlarda olduğumu dökmek istedim herhalde
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla