01-22-2012, 19:08
|
|
|
|
Valla aga caferiler nedir bilmem yılda 1 kez hortluyorlar sonra birden yok oluyorlar Onların İslamcılık anlayışı ne boyutta ben bilmem,beni de ilgilendirmez,ilgilenmez numarası yaparım daha çok .'Alevilik kandan gelir' diyen alevi bile varken (yahudice bakış) ,'islamcı' dediğin kişilerin chp ye oy vermesi garip mi değil mi sen sorgula veya direk onlara ulaş sor 
Hem bak chpli vekil oradaki katmerli sıkıntılarını dillendirmiş,ama kemal alevi imiş,islamcı dediğin caferiler de oy veriyormuş,ama İran şii,ama kadın İran dan rahatsız olmuş,ama oy alıyor
Demek ki Türkiye deki alevilerin caferilerin şiilerin artık ne deniliyorsa,İrandakilerden farklı bir yapıları anlayışları yaşam biçimleri var ki chp yi destekliyorlar Eee malum ülkeyi tıkamak için bu kafalardı 'türkiye iran olacak' diyen.Demek ki caferiler,şiiler,aleviler artık her ne menem şeyse İran olmaktan tırsıyorlar 
Aşure günü müdür nedir,o günde bakan çıkıyor kürsüye ana bir bakıyorsun yuhlanıyor.Sırf ak partili olduğu için.Bunların inancı bu düzeyde Saygınlıkları ise ayaklar altında.Ben İran'ı savunurum,ama ülkemizdekilerin değeri beslediğim kuşların döktüğü tüyü kadar değerleri yok Adam çıkıp cumayı kazaya bırak dediği halde islamcı dediğin caferiler bunlara oy veriyorsa buna islamcı caferiler denilmez,kemalist caferizm denir 
Bu yüzden sorunun cevabını ben de değil,bu şahsiyetlerde aramnı öneririm.Gerçi cevap verdim la 
|
|
|
|