Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-22-2012, 19:23   #10
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adam hasta diyorum, bu acidan adama piskolog bile önerdim .. adam kuyuya tas atiyor sonra 40 kisi cikarmaya calisiyoruz..
adam diyorki sen kürtsün, tipin kürde benziyor elinde ne bir belge, ne bir bilgi, ne bir bulgu var ..
adam neye göre bunu söylüyor buradaki özgürlükcü düsüncelerimize göre iste böyle insanlarla biz fikir tartisiyoruz..
daha öncede dedim ya normal hayatta muhatab olamayacagi insanlarla tartisan bu tipler kendince yazdiklari senaryolara inaniyor ..
kaldiki daha öncede dedim kürt olmak yada olmamak sadece bir detaydir ki kürt kökenli kardeslerime asiri sempatim var..
tabiki böyle irkci insanlari gördükce, bunlar kürtleri ötekelestirdikce onlara sempatim dahada artiyor tabiki bdp-pkk gibi bir kirmizi cizgi var ama böyle tipler resmen kürtleri ötekelestirerek, pkk nin ekmegine yag sürüyor!..
birde kendi yazdigi senaryolara inanan bu adamlarla burada tartisma yapiyoruz yok daha saidi nursiyle, seyh saidi tanimayan istiklal marsini necip fazil yazdi sanan, hocaefendiye iftira atayim derken yilin sazani secilen sonrada yok yorgundum, yok karistirdim, yok arastirmadim diye isin icinden cikan birisinin yaptigi analizlere ne cevap yazacagiz ki ..
Mavera kendine güvenen birisi insanların dalgınlıkla yaptıkları hatalara hazine bulmuş gibi sarılmaz yani benim İstiklal Marşının yazarını bilmem gibi komik bir şeyi ciddi ciddi söyleyipde acizliğini belle etme bu ülkede herkes iki kişinin kim olduğu istesende istemesende daha çocukluktan belli sana öğretirler birisi Mustafa Kemal Atatürk diğerde Mehmet Akif Ersoy birinin hayatını diğerinin yazdığını sana öğretirler ki sadece İstiklal marşını değil Meclisin İstiklal marşı arayışını Akifin para tekliflerini geri çevirişini vs vs bütün hayat hikayesini öğrenirsin neyse şu hoca efendiye iftira attığım iddiasına ne iftirası atmışım ben bakalım şimdi :

4 mayıs 2011'de Başbakanın konvoyuna saldırı yapıldı ve polisimiz şehit oldu yaralandı .
http://www.internethaber.com/erdoganin-konvoyuna-terorist-saldiri-344882h.htm

14 Temmuz 2011'de Diyarbakır-Silvan'daki çatışmada 3'ü uzman erbaş 13 asker şehit oldu .
http://gundem.milliyet.com.tr/diyarbakir-da-13-sehit/gundem/gundemdetay/14.07.2011/1414404/default.htm

16-Temmuz-2011'de forumda bir arkadaşımız Fetullah Gülenin sadece 4 mayıs 2011'deki Başbakanın konvoyuna saldırıda şehit olan polislerimize yönelik taziye mesajını içeren bir konu açtı

Bende konuyu okudum doğal olarak dedimki " Fetullah Gülenin bu ayın 14'ünde verdiğimiz 13 şehitten ya haberi yok yada polislere özel önem gösterip askerin bi kıymeti yok "

Şimdi sen bana bunun neresinde Hocaefendiye iftira var bunun neresinde sazanlık var bir göster bakayım ? Ben konuya bakınca 16-Temmuz-2011'de Hoca efendinin yayınlamış olduğu bir taziye mesajı olarak görüyorum doğal olarak aynı günde polise ayrı askere ayrı taziye mesajı yayınlayacak diyede düşünmem veya 2-3 ay önce gerçekleşmiş bi hadise ve onun taziye mesajını 2-3 ay sonra foruma konu açıldığınıda hesap edemem kimsede hesap etmez bir taziye mesajını yayınlanmışmı yayınlanmamışmı diyede kimse araştırmaz

Sonra demişsinki saidi nursiyle, seyh saidi tanımayan yahu dalgınlıkla yapılan hatalarla kendini teselli etme bu forumda takılıpta hiç bilmesen bile saidi nursiyle, seyh saidi tanımamak mümkün mü ki benim gibi tarihe ve tarihi araştırmalara düşkün bir insan bilmesin

Gelelim sana ve Akıncıya Benim sana ve özellikle Akıncıya yönelttiğim iddialar sizlerin özelliklede Akıncının ikide bir devleti askeriyeyi suçlarkan kullandığı argümanlar gibi somut bir belge olmadan hayal ürünü iddialarla insanları tahrik etme pahasına yaptığı yorumlar gibiler . Bu forumda ben kimseyi kışkırtmıyorum aslı o kişiler iddiaları ve yorumları ile forumdaki insanları etnik milliyetçileştiriyorlar

NOT : Bu tartışmadan dolayı çevreye verdiğimiz rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim forum ahalisi )

Konu EZEL tarafından (01-22-2012 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla