Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-22-2012, 20:06   #65
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haci kendini yorma herkes senin ne kadar cahil oldugunu biliyor sonrada böyle kendini anlatmak icin yirtinirsin..
senin tek yaptigin kopyala-yapistir cünkü ne bilgin, ne belgen nede tecrüben var daha istiklal marsi yazanin kim oldugunu bilmeyen adamla neyi tartisiyoruz ki..
ondan sonrada yok sasirdim, yok yorgundum bir degil iki degil her defami hata yapiyorsun ..
daha insanlari tanimadan bir kaliba sokmaya calisan cahilsin.. buyur trabzonda yerlesik kürtleri arastir diyecedgim ama bunu bilmeyecek k sen ..
hocaefendi haberinde tam anlamiyla cuvalladin simdide sivazlamaya calisiyorsun ..
ayrica ben kürt olmaktan tahrik olmam, bilmukabele gurur duyarim yani biz senin gibisi irk takintisi icinde degiliz o acidan bir sorunumuz yok..
sen git biraz akif, seyh sait ve hocaefendi hakkinda bilgilen gel ki, böyle hatayi toplum icinde yaparsan bu forumda oldugu gibi sana güler..
ben sahsen onlarin hata olduguna inanmiyorum yani senin daha istiklal marsi sairini tanimayacak kadar bilgisiz olduguna inaniyorum ki sonuc ortada
Valla ben açıklamasını yaptım yaparkende senin anlaman için yapmadım zira sen ve malum tayfa çingenelik yapacağınız belli forum artık sizi biliyor
Ben cevap yazdımki senin ne kadar aciz dalgınlıkla yapılan hataları çarpıtarak medet uman zavallı biri olduğunu görsünler ve görüyorlar rahat ol senin ne yaptığını görecek kadar zekiler )
Ben İstiklal marşının yazarını bilmiyormuşum bababababaa vah zavallı
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla