Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-22-2012, 23:08   #9
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bütün eleştiri ve tutumlarınızı geçtim Gülen Cemaati'nin Müslüman'ları bölmek için gayret gösterdiğini nasıl söyleyebilirsiniz?

Yani bu kadarı da olmaz...pesss
ben de sizin gibilere pes diyorum. Mavi marmarada fethullah amcanın israilin yanında yer almasına dahi sesinizi çıkarmadınız. israilin gazzede katlettiği binlerce masum için ses çıkarmayan, Lübnanda israil tarafından katledilen binlerce müslüman için israili eleştirmeyen. Irakta afganistanda pakistanda katledilen yüzbinlerce müslüman için abd ye eleştiri getirmeyen bir adamın peşinden nasıl böylesine körü körüne gidiyorsunuz vallahi pes!

israile yüklenmeyip, İrana her gün medyasında eleştiri getiren gülen cemaatinin bu yaptığı elbetteki müslümanları bölmektir. İranın türkiyede sansasyonel eylemler plandığını yazacak kadar İsrail ağzıyla konuşan ve İrana attığı yalanları İsrailde bile şaşkınlıkla karşılanan, İsrail gazetelerinde manşet olan bu cemaatin tek hedefi uyuşuk Müslüman kimliği yaratmaktır.

pes ki hala ona körü körüne bağlanan, beyni cemaatin kontrolünde bulunan çok sayıda insanımız var. pes.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla