Konu
:
Hamas'ta Halid Meşal dönemi sona eriyor
Tekil Mesaj gösterimi
01-22-2012, 23:28
#
9
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Beylerbeyi
Nickli Üyeden Alıntı
ben de sizin gibilere pes diyorum. Mavi marmarada fethullah amcanın israilin yanında yer almasına dahi sesinizi çıkarmadınız. israilin gazzede katlettiği binlerce masum için ses çıkarmayan, Lübnanda israil tarafından katledilen binlerce müslüman için israili eleştirmeyen. Irakta afganistanda pakistanda katledilen yüzbinlerce müslüman için abd ye eleştiri getirmeyen bir adamın peşinden nasıl böylesine körü körüne gidiyorsunuz vallahi pes!
israile yüklenmeyip, İrana her gün medyasında eleştiri getiren gülen cemaatinin bu yaptığı elbetteki müslümanları bölmektir. İranın türkiyede sansasyonel eylemler plandığını yazacak kadar İsrail ağzıyla konuşan ve İrana attığı yalanları İsrailde bile şaşkınlıkla karşılanan, İsrail gazetelerinde manşet olan bu cemaatin tek hedefi uyuşuk Müslüman kimliği yaratmaktır.
pes ki hala ona körü körüne bağlanan, beyni cemaatin kontrolünde bulunan çok sayıda insanımız var. pes.
Mavi Marmara'yı burada daha öncede tartıştık biryere varabildiğimizi hatırlamıyorum.
Hocaefendi onu bunu eleştirmedi diye cemaat hizmet etmiyormu?
Dünyanın dört bir tarafında islamı yaymaya çalışmıyormu?
İlla senin fikrine göremi açıklama yapması yorum yapması gerekiyor.
Bu İran sevdanız nereden geliyor onuda anlamış değilim.
Bir yandan hocaefendi onu demedi bunu demedi diyorsun sonrada karşısına basındaki haberleri çıkartıyorsun...
Ben İran'a sahip çıkmak sorunda değilim cemaatte zorunda değil...Burada ne haber çıkıyorsa İran'dada Türkiye aleyhinde haberler çıkıyor...Hatta hatırlarsan İsrail ve İran gazeteleri pişti bile oldular.Olmadılarmı?
Sizin uyuşmamamış müslüman anlayışınızısa çok iyi biliyoruz vuran kıran adam öldüren bombalı eylemler yapan sonra bu eylemlere alkış tutan...
Yıldırım
Açık Profil bilgileri
Yıldırım nickli üyeye özel mesaj gönderin
Yıldırım´nin Web Sitesini ziyaret edin
Yıldırım - Daha fazla Mesajını bul