Konu
:
Hamas'ta Halid Meşal dönemi sona eriyor
Tekil Mesaj gösterimi
01-23-2012, 01:01
#
9
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Beylerbeyi
Nickli Üyeden Alıntı
hamdolsun körü körüne sevmiyoruz birilerini. ben Mısırlıyı sevdiğim kadar seviyorum İranlıyı. Iraklı bir Sünniyi sevdiğim kadar Lübnanlı Şii'yi de seviyorum. hatta müslümanları Sünni, Şii diye ayırmaktan bile utanıyorum. irana sevdam körü körüne değil, az önce daha yarım saat önce İran'ı tek bir camide cuma namazı kıldırdıkları için eleştirdim, bunun doğru olmadığını fakat bundan dolayı da sapkın ilan edilemeyecekleri söyledim. beynimiz kiralık veya satılık değil çok şükür!
he ya. yüzlerce leşim var benim
bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir sözüne sadığız hamd olsun. işte uyuşuk müslümandan kastım da bir nebze buydu.
daha kardeşinin (şiilerin) yaşayışı hakkında bilgi sahibi değilsin.
iranı vahdet anlayışından dolayı savunanları sen insanları öldüren tipler olarak nasıl algılayabilirsin? bu kadar da olmaz ki!
ben birlik beraberlikten bahsediyorum sen benim düşüncemle insanları öldüren, vuran kıran canlı bomba eylemleri yapan zihniyeti bir tutuyorsun. eğer iranı kastediyorsan iran saddam kuklası dışında hangi müslüman ülkeye saldırdı? Allah cümlemizi ıslah etsin.
alsana işte. buna ne diyecekler merak ettim bak. kesin yine cemaat üyeleri oy birliğiyle
"bir bildiği vardır ki söylemiş"
derler. uyuşuk müslümanlar! kendi beyinlerini kullanmaktan acizler!
Allah korusun hocaefendi yaşının da vermiş olduğu sebepten dolayı bunasa ve "hak din hırsitiyanlıktır" dense yine ses çıkarmaz cemaat üyeleri. Allah ıslah etsin.!
Ben şiiler hakkında ne zaman yorum yaptım?
Çok merak ettim gerçekten...ben ben bur-AK sanırım biriyle karıştırdın...ben burada şiiler hakkında hiçbirşey konuşmadım.
Yıldırım
Açık Profil bilgileri
Yıldırım nickli üyeye özel mesaj gönderin
Yıldırım´nin Web Sitesini ziyaret edin
Yıldırım - Daha fazla Mesajını bul