Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-24-2012, 00:38   #10
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
o çok eleştrdiğiniz İran, kuzey batısındaki bölgeye Azeri bölgesi diyor. ve azerilere özerklik verilmiş İranda.

Kuzey Irak'ta Barzani azınlık Türklere sınırsız haklar tanımış durumda. Türkler parti kurmuş ve Türkçe konuşabiliyorlar! Türkmeneli televizyonu Kuzey Iraktan 24 saat Türkçe yayın yapabiliyorken biz daha Kürt ismini dahi kabul etmiyorduk. Yine Kuzey Irak'ta Kürt yetkililer Türk okullarında Türkçe eğitim verilmesini sağlamış durumdalar, hatta Barzani aşiretine mensup çocuklar Türk okullarında eğitim almaktadırlar. Türklerin eğitimde daha da aktif olmasını isteyen Kürtler, Türklerin üniversite kurmaları için ücretsiz arsa tahsil ettirip Türklere üniversite dahi açtırdılar.

bizdeki duruma bakın bir de! faşist tutumlar devam ediyor! başkası bize iyi davranınca oh ne ala! biz ise barbar tutumumuzu sürdürmekte ısrar ediyoruz. vatan millet sakarya edebiyatı. türklerdeki bu faşizan tutum mide bulandırmaya başladı. gidin Kuzey Iraktan (Kurdistandan) medneiyet dersleri alın. daha Kurdistan lafını söylemeye korkuyorsunuz, çok yazık.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla