Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-24-2012, 01:06   #41
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beni hemen bölücü ilan ettin. neden? çünkü Kurdistan ifadesinden rahatsızlık duymuyorum. Ben bir edebiyatçıyım. dil bilimiyle de uğraşıyorum. Kurdistan ifadesinde bir problem yok ve Kurdistan demek Kürt ülkesi demek değil. kimileri bu sözcükten farklı anlamlar çıkarabilir bu onların sorunu, insanları kötü niyetli ilan etmeye hakkın yok!

hakkını helal etmiyormuş! asıl ben hakkımı helal etmiyorum. bizi neredeyse terörist ilan edeceksin. eğer Türkiyenin bölünmesini, türk toprakları üzerinde Kurdistanın kurulmasını istiyorsam ALLAH bana yarını göstermesin.

ben Kurdistan ifadesinde problem olmadığını söylüyorum sen kalkıp ajitasyon yaptığımızı söylüyorsun. ne alaka? faşizan söylemler bizi bir yere götürmez. ben her zaman birlik ve beraberlikten bahsederken sen ayrımcılık yaptığımızı söylüyorsun. ayrımcının, bölücünün alası sizsiniz, sizin ideolojinizdir!

Lafım sana değildi... Neden üzerine alındın anlamadım...
Kürdistan kelimesini kullananlar bu kelimeyi '' kürtlerin yaşadığı bölge '' anlamına gelen şekli ile kullanmıyor. Bu aşikar...
Ve bu kelime kullanışdığı sürece büyük bir çoğunlık karşı çıkacak...
Çünkü yine sürekli kürdistanı telafuz edenler bu insanların kafasına kürdistanın Türkiye topraklarınıda bir kısmını içerisine alan yeni bir devlet olarak kazıdılar... Ksürdistan kelimesini telafuz edenler hiçde iyi niyetle söylemiyorlar, bunu kendileride çok iyi biliyorlar...

Sen iyi niyetlisin rahatısz olmuyorsun. Ama bunu kullananlar iyi niyetli değil ve ben çok rahatsız oluyorum...

Ve dediğim gibi sarf ettiğim kelimelerin bir teki bile sana değildi...

Anlamadan bu kadar sert çıkış yapmamalısın ;)