Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-25-2012, 19:52   #11
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kaç olursa olsun Danıştay kararı ile Şeriatçı olmadı mühürlendi mi mühürlenmedi mi ?sonuç olarak bahsettiğin davadan böyle bir kararla beraat etti.

"dört bir yanında yetiştirilen öğrencilere bak."
bakıyorum Türkiye Ve Türklük için olduğu için beni ilgilendirmiyor

"Ben burada biz çalıştık siz çalışmadınız demiyorum ama bu kadarı ayıp."
ilk başta neredeydiniz diyerek konuyu buraya taşımanız en büyük ayıp !
"Sen gideceksin e-mıhtıraya dava açacaksın yiyiyorduysa 28 şubatta ta açsaydınız.Açamadınız neden çünkü durum vahimdi anında tefe koyarlardı adamı..."
tamam biz açmadık 28 şubatta herkes üzerimize çullanmıştı zaten plaket verilenler ayakta alkışlananlar şikayet etseydi ya ! bugünden kendilerine pay çıkarmasınlar.
ayrıca sende diğer gülen ve zaman şövalyeleri Mustazaf-der'in neden dava açtığını biliyor musunuz ! yok zorunuza gidiyor ya nedeni de sizi ilgilendirmiyor diren şimdiye kadar neredeydiler diye dalarsınız. çünkü siz "tek"çisiniz.
"Demokrat olmadığını defalarca vurguladığın için demokrasininde senin için bir anlam ifade etmediğini biliyorum.Ama nimetlerinden de yararlanmak şahane.."
demokrat olmadığımı ŞERİATçı "Hükmüllah"çı olduğum için pekte sıkıyor sizi biliyorum ama Demokrasi nimetlerinden faydalanıyorsunuz demeniz. tam bir fiyaskoo daha öncede dedim demokrasiniz size piroz olsun.
ben isteyerek faydalanmıyorum.isteğim ve iradem dışında buna zorlanıyorum. ayrıca demokrasi nimeti diye bir tabir yoktur bir müslüman için Allah'ın Nimetleri olur. sapıtmanın anlamı yok. yaşamaya zorlandığım her sistemin açıklarından ( sizin için nimet ) faydalanırım. bu benim hakkımdır.
Bütün dert ve tasanız kayıtlara geçmiştir.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla