ammar dediklerini, beddularini ve hakaretlerini cidiye almiyorum.. benim gaffar okkani sevmem ve ona saygi göstermem beni baglar, eger gaffar okkanin yaptigi yanlislar varsada onu baglar!..
gaffar okkani yeterince iyi taniyorum, cenazesindede bulundum kendisi hemsehrim olur.. seveni kadar sevmeyenide oldugunu biliyorum cünkü yaptigi is geregi bazi mihraklarin hedefi olmusdu ve malesef o karanlik mihraklar tarafindanda öldürüldü!..
beylerbeyinin yazisina katiliyorum hizbullahin icine zamaninda cok adam sizdirildi ve Allah, din adina bir cok katliam yapildi tabiki simdilerde elini silahdan cekmis bir yapilanmanin üstüne gidilmesinide dogru bulmuyorum o acidan daha sapla, samani ayiramayan insanlarla fikir tartismasina girmeyecegim onlar fikir üretmek yerine beddua üretiyorlar cünkü aciz insanlardir..
onlar o alemlerün Rasülünü örnek alsaydilar kendilerine tas atan taiflilere bile beddua etmeyen, onlarin islahi icin dua eden bir sahyiyet oldugunu görecekdik..
ama birileri baska cemaatlere yüklenmeyi kendine vazife ederken, kendi cemaatlerine yönelik elestiriler ki ben bu konuda gaffar okkani sevdigim ve saydigim disinda birsey demedim(demek ki birilerinin cok gücüne gitti) yapilinca isi cirkeflige vuruyorlar..
alistigimiz sahneler o yüzden cokta mühim degil..
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
|