Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-26-2012, 14:54   #25
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Haksız yere 180 değil 1 kişi bile öldürülmüş olsa ben o örgüte örgüt demem arkadaş...

Acizane yaptığım araştırmalar Cia-Mossad tarzı yapılan derin yapıların ''Haksız yere öldürmek'' gibi stratejileri mevcuttur ! İslami Örgütler kendi ideolojisi dışında kalmak suretiyle Halk ve Avamın gözünde özelliklede Müslüman Ailelerin gözünde karalanma stratejisi ile ''Genç kazanma'' önlenmeye çalışılır ! Buda Örgüt'ün verdiği zararın İstihbaratların limitine uyup uymaması yahutta bazen çıkarları adına kendi amacına birilerini öldürüp Medyada O örgütlerin isimleriyle Karalama yapmak suretiyle örtmek gibi stratejileride mevcuttur ! El Kaide adına bunu söyleyebilirim !

Alıntı:
HaArP usta yanlış anladın ben sinirli falan değilim sadece tutanakları gösteriyorum sizlere çıkarılmış olan mahkeme kararlarını gösteriyorum hizbullah'ın açıkça insanları katlettiği ortada iken ben daha neyini araştırayım ki neyine hüküm vereyim bu olayın.
Emniyet, İstihbarat, Mit daha doğrusu Devlet'in üst kademesindeki Stratejiler, Pazarlıklar farklıdır !!! Bu itibarla Madolyonun diğer yüzünü hesaba katmazsak klasik ''Hukuk Ülkesiyiz'' sendromu ile konuyu kapatabiliriz !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır