01-26-2012, 15:12
|
|
|
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada evet Milliyetçiyim çok şükür yediğim kaba pislemiyorum burası Türkiye eğer durumdan hoşnut olmayan kimseler varsa Dünya'da herkese göre bir yer var..
Biz ülkemizi pkk'lılara , şeriatçılara , bilmem kimcilere göre şeklemi sokacağız...
Şeriat yönetimini sevmeyen bir Müslüman olamaz fakat Şeriat'ı sen kiminle uygulayacaksın şu anda böyle bir şey mümkün mü ? Şeriat getireceğim diye insanları katledemezsin...
|
milliyetçiler kendi yediği kaba pisliyor ne yazık ki ! Allah nimetlerini yiyip Allah asi olmak. sen şeriatın gelmesi ve bunu uygulayacak olanların yetişmesi için ne yaptın da çıkıp kim uygulayacak diyorsun resmen Türkiyede ki alimlere hakaret ediyorsun.
ayrıca bualar benim vatanımken senin gibi milliyetçilere anadolunun ne olduğunu bilmiyordu keşif birlikleri gönderiyordu ' ( toprak olarak düşünürsen ki benim için nasıl bir toprak önemli oldu için. müslümanaların keşifleri benim onurumdur )
laik rejim bir gecede geldi uygulayanlar çıktı değil mi sizin zihniyetiniz bu işte ! bahene ile Allah'ın hükümlerini etkisiz kılma. neymiş uygulayacak yokmuş !
|
|
|