01-26-2012, 20:31
|
|
|
Alıntı:
Yani akıllıca bir stratejiydi diyorsun...
|
Abd için El Kaide ufak bir örgüttü ! Kendince istediği zaman bitirilebilirdi ! İşgal için zemin hazırlanır gireriz işimiz bitince hepsini yok ederiz dendi ! Ama bu strateji işlerini bozdu ! Müslüman halkların Amerika'yı Dağ görüntüsü bir anda yerle bir oldu ! El Kaide değil Müslüman Mücahidler büyüdü ! Buda Amerika'nın Afganistan'da, Irak'ta yenilmesine sebebdir !
Alıntı:
Lâkin, Usame bin Ladin saldırıyı 'sonradan' üstlenmesinin, müslümanların El Kaide'ye terör örgütü gözüyle bakabileceklerini hesap edemedi mi?..
|
Dikkatli incelerseniz 11 Eylül Olayını Biz yaptık demedi ! 11 Eylül bir tepkidir ! Amerika çeşitli isimleri Suud halkından yayınlayınca ! Halkın bu Arkada dönen olaylardan haberi olmadığı için aynı mantıkla hareket etti ! Madem bunlar yaptı ! İyi yapmışlar lakin biz yapmadık dedi !!!
Alıntı:
Cevabını ben vereyim..
Dediğin gibi saldırıyla alakasız olduklarını anlatamadı, son çare olarak bu yolu seçti..
Doğru muyum?..
|
Süreçle bilmek lazım gelir ! 11 Eylül 2001 akabininde Usame ben yapmadım isterseniz yargılayın dedi ! O dönem İstihbaratlar İşgal için Öcü arıyorlardı ! Oda Amerikanın çökmesi için Öcü olurum dedi ! Mesele bu ! Ama Hakiki Müslümanlar buna inanmaz dedi !
|
|
|