Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı
Tamam Esad yönetimi indirilmelidir de yerine gelen İran'a bir müdehaleye göz yuman bir yönetim olursa ne olacak bu noktada Türkiye ne kadar etkili ? Türkiye bu konularda hep etkisiz kalıyor örneğin Libya petrolleri bu güçler tarafından pay edildi sesimizi çıkaramadık izledik .
|
Haklısın... Lakin Küresel Dengeler Büyük Oyunlarla güçle kurulur ! Dünyaya sunulanlarla hareket edecek olsak Allah c.c. Muhafaza birbirimize düşeriz ! Onların istediğide budur !
Türkiye Nato'nun içine girip Haklı Adeletli davranmak istedi ne dediler ! Nato'dan çıkaralım çünkü Emperyalist hizmetlerimize katkısı yok bilakis bak İran'ı kolladı ! Onlar Tam itaat istiyorlar ! Türkiye Denge gücünde adalet derdinde !!!
Suriye konusunda Türkiye kendi alanından baksa Suriye'de tampon bölge kursa Küresel Güç Dünyaya işgal gösterir ! Buna herkez inanır ! Girse bir dert ! Sessiz kalsa bir dert !!!
İran Lübnan'la bağlantısının kesilip Hizbullah'tan yenilginin İntikamının alınacağını biliyor bu yüzden onun derdi bölüm bölüm adım adım atılan adımların Büyük İsrail projesi olduğunu biliyor ! Lakin Medya buna karşılık Hizbullah üzerinden Sünnileri karşısına getirmeye çalışıyor ! Suud ve Katar'da Amerikan Tehdidi altında buna hizmet ediyor !
Türkiye Kuzey Irak'tan sonra Büyük İsrail stratejisinin Suriye ayağı olmasın derdinde !
İran Hizbullah ve İran'ın İşgali derdinde !
Suriye İşgal edileceğinin farkında değil !
Irak'da Türkiye, Suriye, İran hattında olmaması için seçilen bölge !
Büyük israil tam gaz ! Gerisi detay !