Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-30-2012, 03:05   #8
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Bu dediklerinizde bana göre ABD Suud lara askeri teknoloji satarak iyice kendine bağımlı hale getirdi Katar ise başbaşka bir alem bana göre Katar G Kore gibi hristiyanlaştırılmak isteniyor para ve zenginlikle gözleri boyanıp gözleri hiç bir şey görmez hale geldi ..
Suud ve Katar Küresel Gücün tehdidi altındadır ! Onlara deniyor ki Bize hizmet edin yoksa devrim sizleride vurur ! Sanmaki onlarda Abd yahutta İsrail'e hizmette gönüllüdürler !!! Ama İktidarda kalmasının tek seçeneği onlara sunulur ! Hedef İran'sa suriye ve dolaylı olarak Türkiye ise ! Ki öyledir ! Katar ve Suudi Arabistan'a silah satmalarının bahreynde Tanklarla müdahale edip Haberlerden kesilmesinin anlamı şudur ki İktidarda kalmak daha ağır basıyor ! Halbuki İktidardan inmeyi seçseler bu Küresel gücün sonu olur !!! Küresel güç bunu iyi bilir !!!
Alıntı:
Üstadım sizce bu oyunda Türkiye adımlarını tercihlerini doğrumu yapıyor yada daha farklı bir politika izlenilebilirmiydi ?
Gücüne ve Dengesine göre elinden geleni yapıyor ! Lakin Türkiye Bu büyük Oyunda çok kuvvetli bir denge değildir ! Ama bu dengeyle devam ederse olabilir !!!

Alıntı:

Başbakan dış politikasından danışmanları tarafından yanlış yönlendirildiğini düşünüyormusunuz ?
Başbakan Bir Devlet başkanı olarak yeterince mücadelesini veriyor ! Ama bir Usame olması beklenemez ! Misyonu başkadır ! Üzerine düşeni gücü yettiğince yapıyor !

Alıntı:
Başbakanın Obama ile iyi olan ilişkileri kararlarını yanlış etkiliyor olabilirmi ?
Obama'nın bile bu küresel düzende etkisi nedir ki
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla