Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-31-2012, 16:11   #4
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Savcıların eline tamda kurultay öncesi nasıl bilgi ulaşmış ki . Mesele özel yetkili savcılarına havale edildi bunların hepsi çok düşündürücü.
Küçük bir bilgi...
Baykal'ın o dönemdeki avukatı Şahin Mengü soruşturmanın eksik kalmasına yol açacak şekilde başvuru yapmış.Diğer yandan, dosyada bir ilerleme kaydedemeyen Savcı Yücetürk ise Emine Ülker Tarhan döneminde YARSAV'a girmiş ve daha sonra başkan yardımcılığına getirilmiş.
Savcıların eline yeni birşey geçtiğini zannetmiyorum Baykal'ın avukatı soruşturmayı eksik bırakacak şekilde başvurmuş.Ya burda olayın üstünü örtmeye çalıştılar yada Baykal'ı ayakta uyuttular.
Ben Baykal'ın uyutulduğunu zannetmiyorum çünkü yapanların parti içerisinden olduğu düşünülürse dava tamda kaset skandalı üzerine devam etseydi Chp ye ulaşacak ve Chp görülmemiş bir kavgaya tutuşacaktı.Burada Baykal çok akıllıca davrandı bence...çünkü o gün kaseti çıkaranlar ortaya çıksaydı Deniz Baykal Chp'yi bitiren adam olarak tarihe geçecekti.Bence bu kaseti çıkaranlar bunu Baykal'ın gözünün içine baka baka yaptılar.Baykal'da uygun zamanda intikam almak için zaman kolladı ve soruşturmaya tekrar start verdirdi.
Tabi bütün bu varsayımım Baykal uyutulmadıysa seçeneği üzerine kurulu...

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla