Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-31-2012, 22:21   #16
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
werret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne o mehmetakif24, Suriye'li müslümanların ,ALLAH'ın izniyle, Suriye'deki İslam düşmanı Baas rejimini yavaş yavaş yıkıyor olmaları seni üzmüşe benziyor?!.

Siz Hama’nın çocuklarını tanımıyorsunuz!

Suriye’de 40 yıldır halkı paletleri altında ezen Baas çarkını tanımayanlar, medyanın dezenformasyonuyla Suriye halkının haklı talebinin ardında siyasi bir proje arıyor. Çok şaşırtıcı değil. Çünkü onların Hama’dan, Suriye’nin yıllar süren sessiz direnişinden de haberleri yok. ‘Medyanın yalancıları’ onlar… Onlara en güzel cevabı, yazar Güven Adıgüzel, facebook üzerinden verdi: “Alnınızdan öpüyor sizleri o 100 bin şehid!”

Güven Adıgüzel’in Suriye halkının ‘mağduriyetine’ Amerikanca bakanlara cevabını aynen yayınlıyoruz:

“Beşşar Esed aslında çok kötü bir adam değil ama çevresi kötü işte. Adam 10 yıldan beri reform yapacağım diye çırpınıyor, iyi niyetli bir politika izliyor, dinleyen yok. Suriye meselesinin biraz abartıldığı kanaatindeyim. Batı medyası tarafından servis edilen o zulüm görüntülerine serinkanlı yaklaşmalıyız. Sonuçta devletine isyan etmiş bir güruh var ortada, elbette devlet de gereğini yapacak. Devlet bu şakaya gelmez.

En nihayetinde emperyalizm tarafından kışkırtılıyor bu Arap halkları hep. Zaten bizi sırtımızdan vuranlar da bunlar değil miydi azizim? Suriye’nin toprak bütünlüğünden yana olmalıyız her şartta, tamam çocuklar öldürülüyor olabilir, tamam kızlara tecavüz ediliyor olabilir, tamam işkenceler yapılıyor olabilir, tamam 100 bin şehit verilmiş olabilir ama bunların hangisi rejimin bekasından daha önemli sorarım size? Türkiye ile Suriye’nin arasını bozmak istiyorlar, uyanın artık bu zokayı yutmayın, kahrolsun emperyalizm…”

Not: abi ne içtiysen aynısından istiyoruz diyen arkadaşlar, tarife hep aynı bende; çay içtim. Hadi beni geçin de, şu üstteki entelektüel lakırdılar bir zulme bakış açısının fotoğrafıdır işte gözüm, mideniz kaldırıyor mu şu yukarda yazılanları? Allah’ınızı seviyorsanız söyleyin, vicdanı falan geçtim, herşeyi bıraktım, mideniz kaldırıyor mu sadece?

Yeter ulan! Bitsin artık bu PAGAN MERASİMİ!

E kardeşim sen hayatında bir kez bu coğrafyayı tanımak için çaba sarf etmemişsen, muhalefet geleneğinin tivitırla başladığını sanıyorsan, Şam’ı gogıl ört mantığıyla okuyorsan… 30 yıldan beri bir şekilde meydanlarda olmasa bile hep direnişte olan Hama’nın çocuklarını hiç tanımamışsın demektir…

Hadi konuşun dergilere, çıkın tvlere, pozlar verin, afili söyleşiler patlatın, zalimlerle aynı safta hizalanın, ama efendim’li cümleler kurun, ey sorumlu aydınlar; alnınızdan öpüyor sizleri o 100 bin şehid!

http://www.dosdogruhaber.com/dunya/s...tanimiyorsunuz
tabiki baas rejminden yana değilim. Ama çıkacak olan iç karışıklıklardan istifade eden halk değil siyonizm olmasından endişeliyimki zaten gündemde de suriye ve iranın vurulması mevcut. Allah korusun bu iki ülke siyonizmin egemenliğine girerse sırada türkiyedeki kürt halkının özgürlüğü olacaktır. En yakın örneği ırak halkının "özgürlüğüdür"

Konu mehmetakif24 tarafından (01-31-2012 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir..
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla